Rămâi conectat

Curier Județean

Îmbrățișarea cu două femei în gară l-a costat portmoneul pe un vârstnic dornic de plăceri sexuale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două femei din Blaj și Zlatna au fost identificate de polițiștii din Alba Iulia ca persoane bănuite de comiterea furtului unui portmoneu de la un vârstnic ce se afla în autogară. Cele două l-au îmbrățișat pe bărbat, pretextând că doresc să-i ofere servicii sexuale. 

Potrivit IPJ Alba, “vineri 19 februarie, în jurul orelor 17.45,  Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de un bărbat de 75 de ani, din comuna Stremț, județul Alba, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în autogara din Alba Iulia, două femei i-au sustras portmoneul.

 

Polițiștii de siguranță publică s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit să le identifice pe cele două femei, bănuite de comiterea furtului.

 

Se pare că V.A.E., de 31 de ani, din Blaj și I.D.A., de 26 de ani, din Zlatna, au îmbrățișat victima, sub pretextul că vor să îi ofere servicii sexuale, împrejurare în care i-au sustras portmoneul.

 

Față de cele două femei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea