Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Iluminatul public din municipiul Alba Iulia va fi modernizat. Proiectul, în fața consilierilor locali, în ședință

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Iluminatul public din municipiul Alba Iulia va fi modernizat. Proiectul, în fața consilierilor locali, în ședință

În cadrul ședinței de consiliu local ce va avea loc în 27 aprilie 2023, pe masa consilierilor locali se va afla și proiectul ”Creșterea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public în Municipiul Alba lulia”.

În cadrul ședinței se va aproba documentația tehnico-economică, faza Studiu de Fezabilitate cu elemente DALI, caracteristicile principale și indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

Valoarea cheltuielilor neeligibile se ridică la suma de 683.042 lei, sumă care va fi suportată în întregime de bugetul local al municipiului Alba Iulia. Valoarea totală a proiectului este de 5.683.032,34 lei.

Perioada în acest proiect ar trebui să fie implementat este de 18 luni.

În cadrul investiției propuse se vor monta 257 corpuri (aparate) de iluminat bazate pe tehnologie LED și se va extinde rețeaua aferentă sistemului de iluminat public pe o lungime de 2.016,3 m, cu respectarea încadrării în clasele de iluminat a drumurilor/străzilor/zonelor aferente proiectului și implementarea unui sistem de telegestiune care va monitoriza, comanda și transmite date care permit obținerea de informații detaliate asupra rețelei de iluminat în vederea optimizării consumurilor de energie, a costurilor și funcționării acesteia și care poate grupa funcțiuni de reglare a fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiție.

Prin implementarea investiției se dorește a se realiza o economie a consumului de energie electrică de minim 77,77%, față de situația actuală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea