Rămâi conectat

Ştirea zilei

Iluminatul public din municipiul Alba Iulia va fi modernizat. Proiectul, în fața consilierilor locali, în ședință

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Iluminatul public din municipiul Alba Iulia va fi modernizat. Proiectul, în fața consilierilor locali, în ședință

În cadrul ședinței de consiliu local ce va avea loc în 27 aprilie 2023, pe masa consilierilor locali se va afla și proiectul ”Creșterea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public în Municipiul Alba lulia”.

În cadrul ședinței se va aproba documentația tehnico-economică, faza Studiu de Fezabilitate cu elemente DALI, caracteristicile principale și indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

Valoarea cheltuielilor neeligibile se ridică la suma de 683.042 lei, sumă care va fi suportată în întregime de bugetul local al municipiului Alba Iulia. Valoarea totală a proiectului este de 5.683.032,34 lei.

Perioada în acest proiect ar trebui să fie implementat este de 18 luni.

În cadrul investiției propuse se vor monta 257 corpuri (aparate) de iluminat bazate pe tehnologie LED și se va extinde rețeaua aferentă sistemului de iluminat public pe o lungime de 2.016,3 m, cu respectarea încadrării în clasele de iluminat a drumurilor/străzilor/zonelor aferente proiectului și implementarea unui sistem de telegestiune care va monitoriza, comanda și transmite date care permit obținerea de informații detaliate asupra rețelei de iluminat în vederea optimizării consumurilor de energie, a costurilor și funcționării acesteia și care poate grupa funcțiuni de reglare a fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiție.

Prin implementarea investiției se dorește a se realiza o economie a consumului de energie electrică de minim 77,77%, față de situația actuală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea