Rămâi conectat

Actualitate

„Ideile tale printr-un ecran” – concurs de scurt metraje pentru liceeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Echipa „Houdini”, formată din Daiana Todea, Paula Giurcă şi Alexandra Topor, eleve ale Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, având ca organizaţie gazdă Asociaţia „Never To Young”, doreşte să aducă în atenţia albaiulienilor o ramură a artei mai puţin exploatată la nivel local, reprezentată de scurt metraje. Caracterul inovativ al acestui proiect constă în faptul că lucrările participante la concursul „Ideile tale printr-un ecran” sunt integral realizate de liceeni albaiulieni. Acest concurs reprezintă un proiect finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank, având ca principali parteneri locali Primăria şi Consiliul Local Alba Iulia. Programul YouthBank este coordonat la nivel naţional de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare în parteneriat cu BCR. Regulamentul concursului poate fi accesat pe adresa www.facebook.com/Concurs.Scurtmetraje.
Liceenii trebuie să realizeze un scurt metraj în format video (avi.video), de maxim 7 minute, pe o temă aleasă de ei şi să îl trimiţi prin intermediul site-ului www.transfer.ro împreună cu formularul de înscriere la adresa de e-mail [email protected] până în data de 21 mai. Scurt metrajele participante vor fi prezentate în cadrul unui cinematograf improvizat în aer liber în zona Cetăţii, în data de 25 mai. O idee inovatoare, un dram viziune artistică şi puţină îndemânare îi pot aduce mai aproape de premii în valoare de aproximativ 800 de lei. Lucrările vor fi evaluate cu profesionalism de un juriu de specialitate, căutând a fi punctate originalitatea ideii, dar şi modul în care a fost pusă în valoare prin procedee tehnice.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

TITULARIZARE 2024: Rata de promovabilitate în scădere. Mai puțin de 42% dintre candidați au obținut note peste 7

Bera Larisa

Publicat

în

TITULARIZARE 2024: Rata de promovabilitate în scădere. Mai puțin de 42% dintre candidați au obținut note peste 7 Ministrul Educației a anunțat rezultatele concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar. Rata de promovabilitate a fost de doar 41,9%, în scădere față de 46,85% anul trecut. Candidații au trebuit să obțină peste nota 7 pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea