Rămâi conectat

Societate

I se spune „Fata cu părul de foc” şi vrea carieră în criminalistică. De ce a ales Maria Măieruţiu să participe la Balul Bobocilor 2014 de la UAB

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul bobocilor 2014 la UAB20Maria Măieruţiu este studentă anul I la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale, specializarea Drept şi participă la Balul Bobocilor 2014. A ales să se înscrie în concurs pentru a retrăi cele mai tari experienţe, având în vedere că în urmă cu doi ani a fost organizator al balului în liceu. „Îmi doresc să retrăiasc stările, sentimentele, emoţiile, să mă distrez şi să cunoasc persoane deosebite”, spune tânăra.

În timpul liber, îi place să se plimbe, să citească şi să iese în oraş cu prietenii. Este pasionată de mitologia istorică, sport, şi „adoră” adrenalina şi sporturile extreme, arta, muzica, dansul şi actoria.

„Dacă există lucruri care mă scot din minţi la oameni, acelea sunt: minciuna (nu îmi plac oamenii mincinoşi!), snobii (detest persoanele pline de fiţe şi cei prefăcuţi, care vor să pară ceea ce nu sunt!), persoanele cu două feţe,şi nu în ultimul rând oamenii care au uitat de unde au plecat (aceste persoane nu sunt decât nişte parveniţi, care nu au învăţat nimic din trecutul lor.)”, precizează Maria.

Motto-ul după care se ghidează în viaţă este:”Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”-Paulo Coelho-.

Se descrie ca fiind o persoană sociabilă,ambiţioasă, puternică, prietenoasă, sensibilă, sufletistă, cu un simţ al umorului bine dezvoltat, dar totodată spune despre ea că este încăpăţânată şi foarte orgolioasă.Prietenii îi spun ”Fata cu părul de foc”.

Pe viitor, Maria îşi doreşte o cariera în criminalistică.

Dacă vă place Maria Măieruţiu şi doriţi ca ea să câştige titlul de Miss Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Miss Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea