Rămâi conectat

Actualitate

„I Love Alba”: Pomovează Cetatea Alba Carolina participând la un concurs fotografic, online!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

I love AlbaTinerii amatori talentaţi în arta fotografică sunt invitaţi să participe la concursul online  “Alba’s greatest citadel”, pe pagina de Facebook  „I Love Alba”. Muza este Cetatea Alba Carolina iar trei dintre participanţi care vor aduna cele mai multe like-uri la fotografia trimisă vor fi premiaţi. Concursul este în derulare şi se va desfăşura până în data de 30 iunie.

  „I Love Alba” s-a născut din nevoia creării unei comunităţi de oameni care să devină parte activă şi dinamică în i love albapromovarea valorilor culturale, sociale şi turistice ale judeţului, municipiului şi în special a Cetăţii Alba Carolina, ce se vrea a deveni un nucleu turistic şi cultural important pe harta României.

 Echipa I Love Alba a lansat un concurs intitluat „Alba`s greatest citadel „, prin care încearcă să descopere tineri talentaţi în arta fotografică, având ca muză Cetatea Alba Carolina.

 Proba constă în fotografierea unui cadru inedit din viaţa Cetăţii (arhitectură, agitaţia oraşului, peisaje, etc) care să obţină un număr cât mai mare de like-uri. Fotografiile trebuie trimise la adresa [email protected] şi vor fi postate zilnic în albumul „Alba`s greatest citadel” a paginii de Facebook „I Love Alba”. Fiecare participant este rugat să trimită pe mail o singură fotografie. Fotografiile trebuie să fie proprietate personală, realizate de participanţi. Fotografiile preluate nu vor fi premiate.

  Concursul este în derulare din 3 iunie şi se va desfăşura până în data de 30 a lunii , când vor fi anunţaţi câştigătorii. Trei participanţi care vor aduna cele mai multe like-uri la fotografia trimisă vor primi cadouri personalizate cu I Love Alba. Premiile constau în tricouri, umbrele, brelocuri, insigne şi pixuri personalizate. Toţi participanţii vor primi stickere auto cu logo-ul I Love Alba.

 „Sperăm să transformăm acest oraş virtual, care este grupul „I Love Alba”, în cea mai mare comunitate din judeţul Alba”,  transmite  echipa I Love Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea