Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Hunedorean prins în flagrant în timp ce spărgea o firmă din Sebeș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş au intervenit, luni, în urma unui apel prin 112, prin care se sesiza faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale. A fost prins în flagrant un bărbat de 28 de ani, în timp ce încerca să sară printr-un geam deschis, situat la nivelul superior al clădirii.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în după amiaza zilei de 28.04.2013, în jurul orelor 18.00, Nicolae P., din Orăştie, judeţul Hunedoara, a pătruns prin efracţie în sediul societăţii situată pe strada Schweighoffer din Sebeş, pentru a sustrage bunuri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La intervenţia poliţiei, bărbatul a abandonat activitatea infracțională şi a încercat să părăsească clădirea însă a fost prins de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.

Pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29.04.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov

Bogdan Ilea

Publicat

în

În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov În 6 mai, creștinii ortodocși îl pomenesc pe Sfântul şi Dreptul Iov. El a trăit în Avsitida, teritoriu intre Arabia şi Idumeea. Tatăl său se numea Zaret, iar mama sa, Vosora. Persoana lui Iov este una istorică, nu este o legendă sau un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea