Rămâi conectat

Actualitate

Hoțul de 21 de ani din Ighiu, reținut și acuzat de încă 3 furturi comise pe raza comunei

Bogdan Presecan

Publicat

în

În data de 14 august 2012, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de jos au continuate cercetările cu privire la M.D., un tânăr de 21 de ani din comuna Ighiu, care la data de 12.08.2012, a fost prins în flagrant, imediat după ce a sustras bijuterii şi bunuri, în valoare totală de 1.000 de lei, dintr-o casă nelocuită din Şard.

Astfel, din probatoriul administrat, poliţiştii au stabilit că tânărul este suspect şi de comiterea, în cursul lunii ianuarie 2012, a furtului de 3 capace de canalizare de pe raza comunei Ighiu, a furtului unui telefon mobil, comis la data de 21.02.2012 precum şi a altor 3 furturi de elemente metalice, comise în luna mai 2012, din curţile unor locuinţe din comuna Ighiu.

M.D. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, în baza unei ordonanţe de reţinere urmând ca în cursul zilei de azi, 14.08.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea