Rămâi conectat

Actualitate

Hoţii caută cu fervoare cablurile de curent şi telefonie pentru a le da la fier vechi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Sebeş i-au identificat pe H.D., de 21 de ani şi H.D., de 20 de ani, ambii din Sebeş, care au sustras săptămâna trecută dintr-o hală a unei societăţi comerciale din Sebeş un cablu electric în valoare de 500 de lei. Cercetările sunt continuate faţă de cei doi suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru recuperarea prejudiciului şi stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.
lPoliţiştii din Ocna Mureş i-au prins pe principalii suspecţi care  în nopţile de 20/21 şi 23/24 martie au furat cablu telefonic subteran, din canale situate pe străzile Avram Iancu şi Andrei Mureşanu din localitate. Aceştia sunt 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, patru din Ocna Mureş şi unul din municipiul Hunedoara. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale.
lAgenţii Postului de Poliţie Roşia Montană, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Abrud,  au prins în flagrant 6 persoane, între care şi un minor în vârstă de 14 ani, toţi din comuna Roşia Montană. Aceştia sustrăgeau cabluri de alimentare cu energie electrică de pe tronsonul de alimentare Sector Aprăbuş – Uzină Gura Roşiei, aparţinând unei societăţi comerciale din Roşia Montană. Cercetările sunt continuate faţă de suspecţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Nicoleta I. TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea