Rămâi conectat

Curier Județean

Hoți din Timșoara, specializați în furturi din autovehicule, prinși în flagrant la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia i-au reţinut pe doi indivizi din judeţul Timiş, care au fost surprinși în flagrant delict, imediat după ce au încercat să sustragă bunuri dintr-o autoutilitară aflată în parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Asupra acestora a fost găsit un dispozitiv de bruiere a sistemelor de închidere a autovehiculelor, care se pare că era folosit la comiterea de furturi.

Potrivit IPJ Alba, „miercuri, în jurul orelor 12.10, Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către angajatul unui supermarket din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins un bărbat care încerca să sustragă bunuri dintr-o autoutilitară aflată în parcarea magazinului.

 

Bărbatul a părăsit parcarea într-un autoturism, înmatriculat în judeţul Timiş şi care era condus de un alt bărbat.

 

Cu ajutorul indiciilor oferite de apelant, poliţiştii din Alba Iulia au identificat şi oprit autoturismul în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, iar ocupanţii acestuia au fost identificaţi. Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism a fost găsit un dispozitiv de bruiere a sistemelor de închidere a autovehiculelor, care se pare că era folosit de cei doi bărbaţi, pentru comiterea de furturi.

 

Faţă de C.M., de 51 de ani şi B.C., de 59 de ani, ambii din municipiul Timişoara, a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de furt respectiv complicitate la tentativă de furt, urmând ca azi, 3 septembrie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea masurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi bărbaţi.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea