Rămâi conectat

Curier Județean

Hoț prins în flagrant în cancelaria Colegiului HCC din Alba Iulia de un profesor vigilent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de circa 20 de ani a fost surprins miercuri, 3 decembrie, în jurul amiezii, în timp ce încerca să fure un portofel din cancelaria Colegiului H.C.C. din municipiul Alba Iulia.

Colegiul HCC Alba IuliaDovedind un tupeu de hoț cu experiență, tânărul a trecut de paznicul școlii susținând că trebuie să ajungă la secretariatul școlii, unde ar avea  ceva de rezolvat.

Potrivit unor surse din cadrul instituției de învățământ, după ce a pândit bine zona și a văzut că profesorii sunt la orele de curs, bărbatul a intrat în cancelaria profesorilor scotocind după lucruri de valoare. Însă imediat după ce a pus mâna pe portmoneul unui cadru didactic, hoțul a fost surprins în flagrant  de un profesor vigilent, care a recuperat paguba și a chemat polițiștii.

Tânărul este cercetat acum în stare de libertate pentru tentativă de furt calificat și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea