Rămâi conectat

Ştirea zilei

Hoț norocos. A furat două telefoane dintr-un magazin din Alba și nu a fost identificat. Partenerul său, în schimb, a fost condamnat

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Hoț norocos. A furat două telefoane dintr-un magazin din Alba și nu a fost identificat. Partenerul său, în schimb, a fost condamnat

Un bărbat a fost condamnat la închisoare, timp de nouă luni, după ce împreună cu un alt bărbat a furat două telefoane, dintr-un magazin.

La data de 24.10.2018, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în incinta magazinului Selgros, inculpatul a ajutat-o pe o persoana de sex masculin rămasă neidentificata sa sustragă doua telefoane mobile marca Huawei P9 Lite 2017 DS, în valoare de 1.899,78 lei.

Din materialul probator administrat a rezultat că cei doi au aşezat în căruciorul de cumpărături al inculpatului cutiile cu cele două telefoane mobile, privind anterior în sus si observând că este o camera de supraveghere video care monitorizează raionul respectiv.

Din acest motiv, inculpatul s-a deplasat cu căruciorul de cumpăraturi într-un colț al magazinului, într-o zonă mai retrasă, la raionul menaj, unde, la scurt timp, a ajuns și cealaltă persoană de sex masculin.

Inculpatul a plecat din zona respectivă, iar persoana rămasă neidentificată a mutat căruciorul pe următorul coridor, unde nu se aflau instalate camere de supraveghere video, și a ascuns cele două telefoane mobile în îmbrăcăminte, părăsind apoi magazinul.

La scurt timp, inculpatul s-a întors la căruciorul său de cumpăraturi și deplasându-se cu acesta prin magazin, a ascuns cutiile telefoanelor sustrase pe un raft de la raionul Conserve.

În tot acest timp, pe imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video se observa că acesta priveşte de mai multe ori în jur, pentru a vedea dacă este observat de cineva.

Ulterior, inculpatul s-a deplasat la una dintre casele de marcat unde a achitat produsele din cărucior, și ulterior a părăsit magazinul.

„În temeiul art. 48 raportat la art. 228 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 396 alin. 1, 4 şi 10 Cod procedură penală, stabileşte în sarcina inculpatului pedeapsa de 9 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt”, se arată în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea