Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE: Hoţ din Ighiu reţinut de Poliţie pentru furtul a 5.500 de lei, aur şi ţigări

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE: P.I., de 38 de ani, din Ighiu a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat şi reţinut duminică 29 ianuarie, pe principal suspect de comiterea a două furturi sâvârşite în 22 şi 28 ianuarie 2012 în comuna Ighiu. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că P.I., de 38 de ani, din Ighiu, a pătruns prin efracţie, în noaptea de sâmbătă – 22 ianuarie, spre duminică, într-o locuinţă de unde a sustras suma de 5.300 lei şi 30 g bijuterii din aur. În noaptea de vineri – 27 ianuarie, spre sâmbătă, bărbatul a recidivat, spărgând o altă casă din comună de unde a furat suma de 200 de lei şi 20 de cartuşe de ţigări.

Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 30 ianuarie, acesta să fie prezentat Judecătoriei Alba-Iulia, cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, respectiv alte furturi care nu şi-au găsit încă autorii, precum şi pentru recuperarea prejudiciului. (B.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing” Directoratul Național de Securtitate Cibernetăică (DNSC) a emis un avertisment cu privire la o nouă metodă de fraudă care afectează românii. Această schemă implică folosirea unei tehnici cunoscute sub numele de „spoofing”, prin care atacatorii manipulează afișarea numărului de telefon pentru a părea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea