Rămâi conectat

Curier Județean

Hora anotimpurilor la Şcoala generală nr. 3 Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pornind de la argumentul că orice serbare este o sărbătoare, atât pentru elevi cât şi pentru părinţi iar pregătirea acesteia este un bun prilej de a pune în valoare imaginaţia fiecăruia – elev sau profesor, Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3 Cugir a dovedit aceste valenţe în cadrul unui interesant proiect educaţional intitulat „Hora anotimpurilor”. O serbare şcolară de final de an, desfăşurată pe scena Casei orăşeneşti de cultură, prilej de manifestare inedită a valorilor native ale copiilor în faţa părinţilor, admiratorilor emoţionaţi, gata de a oferi zâmbete, flori sau lacrimi de bucurie şi recunoştinţă. În aplauzele celor care au umplut până la refuz sala de spectacole a casei de cultură, peste o sută de elevi ai şcolii pregătiţi de cadre didactice şi-au etalat talentele reuşind să scoată la iveală respectul faţă de muzică fie populară sau folk, pentru dans şi literatură.
În faţa părinţilor, bunicilor sau fraţilor precum şi autorităţilor locale, copiii au excelat în interpretarea cântecelor pentru părinţi sau închinate eroilor neamului (Grupul folk „Anotimpuri”) prin momente poetice, grupuri folclorice, piese de teatru sau medalioane muzicale.
Serbarea desfăşurată miercuri, 8 iunie, a fost, fără teama de a greşi, o reuşită, la al cărei succes şi-au adus contribuţia elevii, cadrele didactice, reprezentanţii Casei de cultură precum şi iniţiatorii acestui demers, directorul şcolii, prof. Horia Rotche şi Luminiţa Cebotari. Toţi merită din plin felicitări! (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea