Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ALERTĂ hidrologică: Cod GALBEN și PORTOCALIU de INUNDAȚII în Alba și alte județe din țară. Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis miercuri o avertizare Cod portocaliu de inundaţii pentru râuri din Alba și alte 4 judeţe şi o altă alertă Cod galben pentru râuri din Alba și alte 15 judeţe, valabile până vineri și sâmbătă noapte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Hidrologii anunță scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare, în bazinele hidrografice Tisa – intrarea în ţară, Vişeu, Iza, Tur, Someş, Crasna, Crişul Repede, Crişul Negru, Crişul Alb, Mureş, Bega, Timiş, Bârzava, Moraviţa, Caraş, Nera, Cerna și Dunăre – afluenţii mici aferenţi sectorului amonte Ac. Porţile de Fier I, Jiu.

De miercuri ora 22.00 până sâmbătă ora 24.00 este Cod galben pe râuri din Maramureş, Satu Mare, Hunedoara şi Arad, iar de joi ora 9.00 până sâmbătă ora 24.00 pe râuri din Maramureş, Bistriţa Năsăud, Bihor, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Arad, Harghita, Mureş, Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiş, Caraş Severin, Gorj şi Mehedinţi.

Avertizarea Cod portocaliu de inundaţii va fi valabilă în intervalul joi ora 16.00 – vineri ora 24.00 pe râuri din Hunedoara, Arad, Alba, Timiş și Caraş Severin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea