Rămâi conectat

Politică Administrație

„Harta” la zi a lucrărilor edilitare, în diferite zone din Alba Iulia. Precizări din partea administrației locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia trasmit un bilanț la zi al lucrărilor edilitare din diferite zone ale orașului. Acestea se referă la șantierele de modernizări de drumuri, care se află în diverse stadii de execuție.

După cum au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia, în aceste zile s-a finalizat turnarea stratului de uzură în cartierul Oarda de Jos, pe strada Dumbrăviței.
Anterior acestei etape s-au realizat lucrările de profilare a șanțurilor de preluare a apelor pluviale, s-au executat sistemele de parapeți direcționali și pietonali și accesele la proprietăți.

Simultan, s-a modernizat relația de intersecție cu strada Armoniei, zonă în care s-a intervenit și pentru reabilitarea traseului apelor pluviale.

Conform declarațiilor lui Paul Voicu viceprimarul cu atribuții de primar ” Conjuctura favorabilă ne-a permis să adăugăm la lucrările inițiale câteva corecturi esențiale pentru locuitorii din zonă. S-au parcurs bine toate etapele ca ritm, eficiență, calitate, de altfel definitoriu pentru cei cu care lucrăm în zonă. Așa că am început să modernizăm și strada Merișor, unde lucrările se vor finaliza până la sfârșitul acestei luni”

Pe strada Brândușei, drumul spre/dinspre Pâclișa, s-a demarat faza inițială a lucrărilor de reabilitare, în care se introduce rețeaua de utilități subterane.

Pe strada Izvorului, unde s-a finalizat covorul asfaltic, și pe strada Nicolae Labiș se lucrează la trotuare și accese la proprietăți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centura ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia, mai aproape de realizare: Va avea trei giratorii, două pasaje, două viaducte și un pod. Investiție de peste 76 milioane lei Agenția Națională pentru Protecția Mediului a anunțat miercuri, 24 iulie 2024,  depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Drum de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea