Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Guvernul a decis PRELUNGIREA cu 12 luni a termenului de valabilitate pentru voucherele de vacanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul s-a reunit astăzi într-o ședință pentru a adopta mai multe măsuri economice, în actualul context cauzat de epidemia cu COVID-19. Membrii Guvernului au discutat prelungirea valabilității cu 12 luni a voucherelor de vacanță, care ar expira în luna mai. Premierul Ludovic Orban a afirmat că speră în limitarea pandemiei până în vară, astfel încât, în sezonul estival, turismul să se poată relansa.

Guvernul discută, în şedinţa de joi, propunerea ministrului Economiei, Virgil Popescu, de prelungire a valabilităţii voucherelor de vacanţă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Noi dăm acest semnal către angajaţi şi către industria turistică, prelungim valabilitatea voucherelor, în speranţa că vom reveni la normal şi că sezonul estival va putea să permită repornirea turismului”, a spus Ludovic Orban.

”Perioada de valabilitate expiră în mai şi ni s-a părut normal să venim cu o prelungire, până în mai 2021, ca să poată fi reluată această activitate de turism”, a spus, la rândul său, Virgil Popescu, însă premierul Ludovic Orban afirmat că se va mai discuta despre perioada cu care vor fi prelungite voucherele.

Surse: stiripesurse


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea