Rămâi conectat

Curier Județean

Grup de „nomazi” care practică cerșetoria sancționat de poliția locală din Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Grup de „nomazi” care practică cerșetoria sancționat de poliția locală din Alba Iulia

Astăzi, în urma unei sesizări primite de la cetățenii din cartierul Oarda de Jos, un echipaj al Poliției Locale Alba Iulia s-a deplasat pe str. Garoafelor, unde au fost identificate două persoane de sex feminin, însoțite de copii, care apelau la mila publicului.

Citește și: Mașinile parcate în municipiul Alba Iulia vor putea fi mutate și ridicate de către poliția locală în caz de lucrări și evenimente: Noile reguli la vot în Consilul Local

„Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional pentru cerșetorie, împotriva acestora fiind continuate cercetările pentru comiterea infracțiunii de folosire a minorului în scop de cerșetorie.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acestea sunt însoțite de un grup mai mare de persoane, venite din județul Cluj și care s-au instalat, în mod ilegal, cu căruțe și animale domestice, sub podul de trecere a căii ferate de peste râul Mureș.

La fața locului au fost legitimate 15 persoane (adulți și minori), cărora le-a fost pus în vedere să părăsească zona, având în vedere faptul că, pe parcursul șederii lor în oraș aceștia cerșesc, producând astfel disconfort și o stare de nesiguranță cetățenilor.

Pe această cale, subliniez, așa cum am făcut-o în mai multe rânduri, în Alba Iulia cerșetoria și alte fapte care produc disconfort sau o stare de nesiguranță, nu sunt și nu vor fi tolerate, siguranța și protecția albaiulienilor fiind primordială” a transmis viceprimarul orașului Alba Iulia, Emil Antoniu Popescu pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Circulație rutieră ÎNCHISĂ timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea: Perioada restricției și ruta ocolitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație rutieră ÎNCHISĂ timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea: Perioada restricției și ruta ocolitoare Se închide complet circulația rutieră timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea. Șoferii pot folosi ruta ocolitoare pe la Războieni. Joi 18 iulie 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea