Rămâi conectat

Politică Administrație

Grindeanu: Până în 2018, taxele care nu pot fi plătite online să fie automat desființate. Într-o ţară normală cetăţenii nu stau la cozi interminabile pentru a plăti dări la stat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sorin-grindeanuPremierul desemnat, Sorin Grindeanu, a afirmat în plenul Parlamentului că Guvernul pe care îl va conduce va ”forţa” autorităţile statului să accepte plata online a taxelor şi impozitelor, iar acele dări care nu vor putea fi plătite online până la 1 ianuarie 2018 vor fi desfiinţate automat.

„Într-o ţară normală cetăţenii nu stau la cozi interminabile pentru a plăti nenumărate taxe şi dări la stat. Nu! Aşa ceva nu se întâmplă într-o ţară normală”, a spus Sorin Grindeanu, citat de digi4, elogiind Parlamentul pentru adoptarea rapidă a Legii PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale.

El a spus însă că această măsură nu este suficientă şi „trebuie să mergem mai departe”.

„Să forţăm autorităţile de stat să implementeze plata online a taxelor, astfel încât până la 1 ianuarie 2018 toate taxele care nu pot fi plătite online să fie automat desfiinţate”, a afirmat Sorin Grindeanu.

sursa: digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea