Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gradații de merit 2015, la IȘJ Alba| 28 de candidați au contestat punctajul acordat în urma evaluării. Soluționarea, 21-25 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dintre cei 245 de candidați din Alba care și-au depus dosarul pentru acordarea gradației de merit – sesiunea 2015, 28 au depus contestație, potrivit inspectorului școlar general adjunct al IȘJ Alba, Narcisa Bucureștean.

ISJ Alba06Candidații au avut posibilitatea să depună contestație marți și miercuri; punctajele au fost afișate luni, 18 mai, la avizierul IȘJ Alba și pe site-ul instituției.

Doar după soluționarea contestațiilor, programată în 21-25 mai, vor fi cunoscute cadrele didactice care vor benefica de gradația de merit.

Candidații care au depus sunt: educatori – 11, administrator financiar – 4, profesor matematică-informatică – 2, profesor limbi străină – 2, profesor istorie – 2, învățători – 2, profesori geografie, fizică, religie și discipline tehnice câte unul, secretar – o contestație.

Contestațiile vor fi soluționate de o altă comisie, tot din cadrul IȘJ Alba.

Citește și IȘJ Alba a publicat lista cu punctajele acordate în urma evaluării

GRAFICUL desfășurării concursului pentru acordarea gradațiilor de merit – sesiunea 2015

  1. Soluționarea contestațiilor de către comisia de contestații

Perioada: 21 – 25 mai 2015

  1. Stabilirea ponderii gradațiilor de merit pe categorii de personal, precum și pe discipline de învățământ în cadrul comisiei paritare de la nivelul inspectoratului școlar, validarea rezultatelor finale ale concursului de către consiliul de administrație al inspectoratului școlar și afișarea acestora la inspectoratele școlare

Termen: 26 -27 mai 2015

  1. Înaintarea la Ministerul Educației Naționale a listelor cu personalul didactic din unitățile de învățământ, validat în vederea acordării gradației de merit

Perioada: 28 – 29 mai 2015

  1. Emiterea ordinului ministrului educației naționale

Termen: 11 august 2015

NOTĂ: Personalul didactic de la Palatul Național al Copiilor depune dosarele pentru concursul de acordare a gradației de merit la registratura Ministerului Educației Naționale, respectând graficul.

Gradatia de merit se atribuie pe o perioada efectiva de 5 ani, începând cu data de 1 septembrie 2015.

Numarul maxim de gradatii care pot fi acordate se calculeaza astfel: din numarul stabilit prin aplicarea a 16% din totalul posturilor didactice si 16% din totalul posturilor didactice auxiliare existente la nivelul inspectoratului scolar se scade numarul de gradatii acordate personalului didactic si didactic auxiliar aflate in plata, avand in vedere ca gradatia de merit se acorda pe o perioada efectiva de 5 ani, fara a fi luate in calcul perioadele de suspendare a contractului individual de munca din motive neimputabile angajatului sau de exercitare a unei functii publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea