Gradații de merit 2015, la IȘJ Alba| 28 de candidați au contestat punctajul acordat în urma evaluării. Soluționarea, 21-25 mai

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Dintre cei 245 de candidați din Alba care și-au depus dosarul pentru acordarea gradației de merit – sesiunea 2015, 28 au depus contestație, potrivit inspectorului școlar general adjunct al IȘJ Alba, Narcisa Bucureștean.

ISJ Alba06Candidații au avut posibilitatea să depună contestație marți și miercuri; punctajele au fost afișate luni, 18 mai, la avizierul IȘJ Alba și pe site-ul instituției.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Doar după soluționarea contestațiilor, programată în 21-25 mai, vor fi cunoscute cadrele didactice care vor benefica de gradația de merit.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Candidații care au depus sunt: educatori – 11, administrator financiar – 4, profesor matematică-informatică – 2, profesor limbi străină – 2, profesor istorie – 2, învățători – 2, profesori geografie, fizică, religie și discipline tehnice câte unul, secretar – o contestație.

Contestațiile vor fi soluționate de o altă comisie, tot din cadrul IȘJ Alba.

Citește și IȘJ Alba a publicat lista cu punctajele acordate în urma evaluării

GRAFICUL desfășurării concursului pentru acordarea gradațiilor de merit – sesiunea 2015

  1. Soluționarea contestațiilor de către comisia de contestații

Perioada: 21 – 25 mai 2015

  1. Stabilirea ponderii gradațiilor de merit pe categorii de personal, precum și pe discipline de învățământ în cadrul comisiei paritare de la nivelul inspectoratului școlar, validarea rezultatelor finale ale concursului de către consiliul de administrație al inspectoratului școlar și afișarea acestora la inspectoratele școlare

Termen: 26 -27 mai 2015

  1. Înaintarea la Ministerul Educației Naționale a listelor cu personalul didactic din unitățile de învățământ, validat în vederea acordării gradației de merit

Perioada: 28 – 29 mai 2015

  1. Emiterea ordinului ministrului educației naționale

Termen: 11 august 2015

NOTĂ: Personalul didactic de la Palatul Național al Copiilor depune dosarele pentru concursul de acordare a gradației de merit la registratura Ministerului Educației Naționale, respectând graficul.

Gradatia de merit se atribuie pe o perioada efectiva de 5 ani, începând cu data de 1 septembrie 2015.

Numarul maxim de gradatii care pot fi acordate se calculeaza astfel: din numarul stabilit prin aplicarea a 16% din totalul posturilor didactice si 16% din totalul posturilor didactice auxiliare existente la nivelul inspectoratului scolar se scade numarul de gradatii acordate personalului didactic si didactic auxiliar aflate in plata, avand in vedere ca gradatia de merit se acorda pe o perioada efectiva de 5 ani, fara a fi luate in calcul perioadele de suspendare a contractului individual de munca din motive neimputabile angajatului sau de exercitare a unei functii publice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Așa zis-a Burebista 20 mai 2015 at 21:41

Se urcă profesorii în cap lu’ inspectoarea de partid? S-o dea jos și să aștepte dânsa acasă la ușă să sune DNA-ul.

profu' 21 mai 2015 at 15:28

Bure iar ai uitat sa iei tratamentul!

Ioana 21 mai 2015 at 19:22

Am vazut ca printre cei care contesata, este si cineva de la disciplina religie. O fi d.na Filimon, titulara la Liceul Ciumbrud si care si-a depus dosarul la invatamantul special? Ce cauta acolo? Daca are cateva ore la clase de invatamant special, nu cred ca acolo era locul dosarului ei! La disciplina ei, poate ca nu avea sanse! Si poate aici si-a rezolvat ploile, ca doar nu degeaba, dupa ce au fost foarte apropiati de PDL, sunt acum si mai apropiati de PSD. Tot de aceea o arata tuturor in poze pe telefonul mobil pe fiica ei, alaturi de d.na generaleasa! Si-a depus cumva la dosar diplome eliberate de popa din Ciumbrud, sotul ei? Foarte valoroase si pentru care musai sa primeasca gradatia. Si inca de la invatamantul special! O apreciaza foarte mult, dupa cum se vede si „adjunctul” Panta, ca doar de aceea i-a acceptat dosarul la inv. special, aflat sub obladuirea lui.
Alo, inspectoratul, cine verifica aceste manareli?
Ca sunt din Aiud si stiu ce vorbesc!

Comentariile sunt oprite