Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Giving Tuesday, la Alba Iulia: Peste 20 de polițiști locali au donat sânge, iar cu bonurile valorice au cumpărat dulciuri pentru copiii din 3 centre de plasament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 20 de poliţişti locali din cadrul Poliției Locale Alba Iulia au donat, marți, 28 noiembrie, sânge, în cadrul acțiunii  #GivingTuesday,  organizată la nivel internaţional.

Polițiștii locali, atât bărbaţi, cât şi femei, s-au prezentat la ora 7:30 la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba şi au decis ca bonurile valorice primite în urma donării să devină o bucurie pentru copiii din trei Centre de Plasament, aceştia primind dulciuri chiar de la donatori.

Donarea de sânge este un act de respect faţă de cei care se confruntă cu probleme de sănătate şi care au nevoie de ajutor. Poliţiştii locali au încercat, în acest fel, să arate că şi ei pot salva vieţi.

În doar câteva ore, peste 20 de poliţişti au participat la această activitate, printre ei aflându-se şi şeful Poliţiei Locale Alba Iulia, Șef Serviciu Vodă Ioan, care a declarat că poliţiştii albaiulieni  sunt alături de semenii lor aflaţi în suferinţă şi consideră donarea de sânge un gest absolut firesc.

Persoanele care consideră că pot face un bine, nu doar cu ocazia sărbătorilor, sunt încurajate să ajute.

Conceptul de „Giving Tuesday”, adică „Marţea Generozităţii”, a fost lansat la New York, în 2012, iar acum este o mişcare internaţională adoptată în peste 100 de țări.

În Alba Iulia, angajaţi ai Primăriei, oameni generoşi, voluntari din ONG-uri şi angajaţi ai diverselor companii s-au mobilizat pentru a aduce bucurie comunităţii.

Vedeți și În 28 noiembrie, Giving Tuesday Alba Iulia – Ziua în care este sărbătorită și încurajată generozitatea, pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie de ajutor

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea