Rămâi conectat

Actualitate

Ginere și socru din Alba cercetați de polițiști. Primul pentru că a condus beat și fără permis, iar al doilea pentru că i-a încredințat tractorul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni seară, poliţiştii Postului de Poliţiei Săliştea, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Săliştea, în timp ce conducea un tractor pe raza comunei, fiind sub influenţa alcoolului.

 

Potrivit IPJ Alba, în urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat însă acesta a refuzat să fie condus la spitalul din Alba Iulia, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de socrul său.

 

Faţă de tânăr, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar faţă de socrul său, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui autovehicul unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea