Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav vs. Leo Messi, posibil duel în amicalul României cu Argentina

Tudor Stan

Publicat

în

Naţionala de fotbal a României va disputa în data de 5 martie pe Arena Naţională, un amical de cinci stele contra selecţionatei Argentina. În lotul României s-ar putea afla şi albaiulianul Gicu Grozav, convocat iniţial de către Victor Piţurcă pentru a se duela cu starul Barcelonei, Lionel Messi. 

Alături de Gicu Grozav (Terek Groznîi) au mai fost chemaţi de la echipe din afara României încă 10 jucători. Costel Fane Pantilimon (Manchester City FC), Srgian Luchin (FK Botev Plovdiv), Răzvan Raț-Dincă (Rayo Vallecano), Alexandru Bourceanu (Trabzonspor), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Andrei Torje (RCD Espanyol), Alexandru Iulian Maxim (VfB Stuttgart), Raul Andrei Rusescu (Sporting Braga), Bogdan Sorin Stancu (Genclerbirligi SK) şi Ciprian Andrei Marica (Getafe CF), alături de fostul unirist Gicu Grozav vor afla pe 28 februarie dacă se vor prezenta la lot sau vor rămâne la echipele de club. Cel mai probabil toţi cei care au primit faxurile iniţiale se vor prezenta sub comanda selecţionerului Piţurcă, amicalul contra „pumelor” fiind un prilej de sărbătoare şi mulţumire pentru greul dus în campania pentru Campionatul Mondial din acest an care va avea loc în Brazilia.

*După Gicu vine şi Stanciu ?!

Nicuşor Stanciu traversează o perioadă foarte bună în tricoul Stelei, unde a reuşit să devină om de bază al formaţiei din Ghencea, cu toate că la campioana României este o concurenţă acerbă. Albaiulianul are toate şansele să se regăsească în lotul României pentru amicalul cu Argentina având în vedere ultimele sale evoluţii. Pentru fostul unirist ar fi al doilea meci în echipamentul formaţiei mari după ce a evoluat anul trecut tot într-un amical contra Poloniei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea