Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Gicu Grozav mai aduce Unirii Alba Iulia încă 25.000 de euro!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urmă cu doi ani, FC Unirea Alba Iulia l-a cedat în Belgia pe Gicu Grozav, fotbalist care urmează să mai aducă bani (încă 25.000 de euro) în contul divizionarei secunde, în cazul în care „U” Cluj va activa clauza de achiziţionare definitivă. FC Unirea Alba Iulia, clubul care l-a lansat în fotbalul mare pe talentatul jucător aşteaptă finalizarea şi condiţiile unui transfer definitiv al acestuia pe Someş. Conform documentelor semnate în 2010 între Unirea şi Standard Liege, la materializarea primul transfer din istoria clubului albaiulian în străinătate, în Belgia, în contract era prevăzute condiţiile următoare: 350.000 euro şi un procent de 15 la sută dintr-o vânzare ulterioară, dacă preţul jucătorului va fi mai mare de 400.000 euro. În cazul în care Gicu Grozav va fi vândut cu mai puţin de 400.000 euro, atunci Unirea ar trebui să mai încasaseze încă 25.000 euro.

Deocamdată, fotbalistul ce a împlinit 21 de ani a fost doar împrumutat de Standard la “U” Cluj, ce are opţiune de achiziţionare definitivă la finele acestui campionat, contra sumei de 150.000 de euro, clauză ce va fi activată la 1 iunie 2012. De altfel, Ioan Mărginean „Limoniu” a fost azi prezent la stadionul „Cetate” pentru a discuta cu oficialii albaiulieni pe seama subiectului. „Şepcile roşii” intenţionează să activeze clauza pentru a-l lua definitiv pe fostul internaţional de tineret, însă Standard Liege ar trebui să vireze aceşti bani Unirii Alba Iulia. Gicu Grozav a marcat două goluri în actuala stagiune pentru „U” Cluj, ultimul chiar în etapa anterioară la remiza din „Giuleşti”.

*N. Oltean (ex-FC Maramureş) în „Cetate”

La antrenamentul de azi condus de Stelian Gherman s-a prezentat şi fundaşul dreapta Nicolae Oltean (29 ani, fost în tur la FC Maramureş Baia Mare şi în campionatul trecut la Unirea Floreşti). Acesta este dorit de antrenorul Stelian Gherman pentru a acoperi un post deficitar după indisponibilitatea lui Bălu (întindere de ligamente). „Să vedem cum îl putem legitima, deoarece mutarea se poate realiza doar dacă jucătorul şi-a depus memoriu să devină liber de contract înainte de 22 februarie, data când s-a încheiat perioada de transferări„, a precizat preşedintele unirist Mihai Dăscălescu.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea