Rămâi conectat

Actualitate

Gicu Grozav a intrat în atenţia echipei lui Lucescu: Şahtior Doneţk

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În ultimele zile s-a vorbit intens despre transferul albaiulianului Gicu Grozav la Şahtior Doneţk. Deşi s-a discutat de o mutare în Ucraina a internaţionalului român, „Il Luce” a spus ieri că aceasta l-ar putea scoate pe Grozav din circuitul echipei naţionale şi i-ar putea bloca ascensiunea. Mircea Lucescu n-a negat interesul pentru Grozav, dar a explicat că nu e încă momentul pentru un pas atât de important în cariera atacantului român. „Nu îl luăm pe Gicu Grozav. Dacă l-aş lua, ar fi nevoit să facă tuşa. Am jucători tineri şi foarte buni pe acel post la Şahtior. Willian, Ilsinho, Douglas Costa, Teixeira, iar Grozav n-ar putea să le ia faţa acum. Are 21 de ani, abia a debutat la naţională, a şi înscris şi e normal să aibă continuitate şi meciuri în picioare. Un transfer la Şahtior ar putea să-l scoată şi din circuitul naţionalei”, a declarat Mircea Lucescu la plecarea din ţară.
Gheorghe Grozav este unul dintre cei mai vânaţi jucători din această vară, curtat de Petrolul Ploieşti, Steaua şi Vaslui. Fotbalistul Universităţii Cluj are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, dar o posibilă destinaţie ar fi viitoarea echipă antrenată de Ladislau Boloni. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cel mai extins COD ROȘU din istorie a intrat în vigoare: România se topește la peste 40 de grade. Când scăpăm de arșiță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel mai extins COD ROȘU din istorie a intrat în vigoare: România se topește la peste 40 de grade. Când scăpăm de arșiță România fierbe la peste 40 de grade! Administrația Națională de Meteorologie a emis cod roșu și cod portocaliu de temperaturi extreme pentru zilele de luni și marți, fiind cel mai extins cod […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea