Rămâi conectat

Politică Administrație

Gheorghe Feneșer: ”Am fost anunțat telefonic că trebuie să desemnăm un candidat”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Conservator Alba va comunica până luni, la ora 12.00, dacă va desemna un candidat pentru Colegiul Sebeș-Blaj.

Contactat telefonic în urma anunțului făcut de Angelica Mocan, purtător de cuvânt al PNL Alba, potrivit căreia în urma negocierilor din cadrul USL, la nivel central, colegiul de deputați Sebes-Blaj din județul Alba a fost atribuit Partidului Conservator, președintele PC Alba, Gheorghe Feneșer, a declarat pentru ziarulunirea.ro că a anunțat în urmă cu două săptămâni că nu este interesat de o candidatură pe acest colegiu însă, recent, a fost sunat de la București și i s-a cerut ca organizația să desemneze un candidat.

Înainte să înceapă stabilirea candidaților am fost întrebat dacă doresc colegiul și am spus că nu sunt interesat de candidatură. Acum am fost sunat de conducerea centrală a USL, am fost întrebat din nou și am dat același răspuns. Ni s-a spus să ne gândim la un candidat pentru că ne va fi repartizat un colegiu. Vom purta discuții în cadrul partidului și până luni la ora 12.00 vom da un răspuns”, a declarat Feneșer.

Acesta a precizat că în PC Alba există o persoană care ar dori să candideze pe colegiul Sebeș-Blaj însă numele său va fi anunțat după ședința ce se va desfășura în organizația județeană iar membrii partidului vor aproba desemnarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr Ionko Istvan-Petike este un politician din comuna Cetatea de Baltă, care urmează să candideze la Consiliul Local, din partea PNL. Asul său din mânecă, arată precum președintele României, Klaus Iohannis, când acesta era tânăr. Politicianul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea