Rămâi conectat

Politică Administrație

Gheorghe Damian, primarul comunei care a atras cele mai multe fonduri europene din România, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gheorghe Damian, primarul comunei care a atras cele mai multe fonduri europene din România, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat!

Primarul actual al comunei Ciugud și-a anunțat, de 1 mai, candidatura pentru încă un mandat la coducerea primăriei.

„MUNCĂ! Acesta este cuvântul care ne place cel mai mult la Ciugud. Ne place să muncim pentru dezvoltarea comunei noastre.

De aceea, am ales Ziua Internațională a Muncii pentru a vă anunța că voi candida pentru un nou mandat de primar. Îmi doresc din tot sufletul să continuăm să muncim împreună pentru cea mai frumoasă #comUNITATE din România!

Proiectele de succes se fac doar în echipă: echipa primăriei împreună cu dumneavoastră!

Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce faceți, zi de zi, pentru Ciugud și pentru că susțineți proiectele administrației locale! Următorii ani sunt extrem de importanți pentru Comuna Ciugud deoarece vor însemna proiecte ample, care vor pune o amprentă puternică asupra viitorului fiecărui sat. Depășim 60 de milioane de euro fonduri europene atrase pentru comunitate. Pentru toate aceste proiecte am nevoie de o echipă unită, din care nu trebuie să lipsească niciun cetățean, indiferent că locuiește în Ciugud, Șeușa, Hăpria, Limba, Teleac sau Drâmbar.

Haideți să fim în continuare o echipă și să muncim împreună pentru Ciugud!

Ce facem deja ÎMREUNĂ la Ciugud?
– Investim în educație: începem să construim o nouă școală și depunem proiectul pentru o creșă;
– Confort în fiecare sat: asfaltăm 20 de străzi, modernizăm rețelele de apă și electricitate, construim terenuri de sport, parcuri și locuri de joacă pentru copii;
– Respect pentru bunicii noștri: am construit Centrul Seniorilor cu servicii deosebite pentru vârstnici;
– Siguranță pentru cetățeni: construim trotuare și amplasăm un sistem complex de supraveghere video;
– Unim comUNITATEA: sprijinim bisericile și confesiunile religioase, dezvoltăm evenimente pentru oamenii din fiecare sat.

La Ciugud suntem o frumoasă #comUNITATe și continuăm să scriem istoria împreună, filă cu filă, om lângă om!” a anunțat edilul pe pagina sa de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea