Gest CUTREMURĂTOR al unui bărbat infectat cu COVID-19. S-a aruncat de la etajul al trilea al spitalului unde era internat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Gest CUTREMURĂTOR al unui bărbat infectat cu COVID-19. S-a aruncat de la etajul al trilea al spitalului unde era internat

Duminică, 18 octombrie, un pacient infectat cu COVID-19 s-a sinucis, aruncându-se de la etajul al treilea al spitalului unde era internat. Bărbatul de 57 de ani, era ambulanțier, și era internat la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, din Teleroman.

Potrivit Cronica de Teleorman, bărbatul era din Alexandria și lucra ca șofer pe ambulanță la o clinică de dializă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Din primele informații, pacientul s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al spitalului, pe fereastra de la baie. Fusese internat vineri după-amiază, după ce a fost confirmat cu COVID-19.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Reprezentanții spitalului au declarat pentru presa locală că bărbatul avea o stare bună, prezentând doar o tuse ușoară. Mai mult, nu avea afecțiuni de natură psihică sau alte boli grave. Pentru că nu se simțea rău, el a solicitat să fie externat și să urmeze tratamentul acasă.

La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, omul s-a dus la baie și a comis gestul extrem.

Înainte de a se arunca în gol, bărbatul le-ar fi spus colegilor de salon că nu vrea să-și infecteze familia și „să nu fie acuzat nimeni, pentru că nimeni nu este de vină”.

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419