Rămâi conectat

Actualitate

George Ivașcu, la Gala Premiilor Uniter de la Alba Iulia: Funcția de ministru, mai responsabilă decât meseria de actor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Culturii, George Ivașcu, a fost întrebat, luni, la Alba Iulia, de jurnaliști, la Gala Premiilor Uniter, dacă este mai grea meseria de ministru decât cea de actor, el precizând că ”este mai responsabilă”, subliniind că știe ce responsabilitate poartă pentru toată breasla.

George Ivașcu, care a precizat că a venit la Gala Premiilor Uniter în calitate de actor, a fost întrebat dacă este mai grea meseria de ministru decât cea de actor: ”Este mai responsabilă în sensul că, vă dați seama, acum știu ce responsabilitate am pentru breasla noastră”.

George Ivașcu a spus, la intrarea în pavilionul amenajat pentru Gala Premiilor Uniter, că îi face o deosebită plăcere să fie alături de ”valoarea românească”.

”Am foarte mari emoții pentru că a te întoarce în breaslă nu poate decât să te bucure și în același timp îți dă un sentiment de bine, de comuniune, de tot ceea ce înseamnă valoarea românească ce astăzi onorează cu prezența la Alba Iulia. Urez tuturor colegilor mei multă baftă, sunt convins că au performanțe absolut extraordinare”, a spus George Ivașcu.

Până la ora transmiterii acestei știri s-au acordat mai multe premii, între care Mariana Mihuț a primit premiul pentru actriță în rol principal, Zsolt Bogdan pentru actor în rol secundar, Codrin Boldea pentru debut, Ada Lupu pentru actriță în rol secundar, Steven van Groningen – premiul MECENA, Anton Tauf, premiul pentru întreaga activitate – actor și Ileana Stana-Ionescu, pentru întreaga activitate – actriță.

Gala Premiilor Uniter este unul dintre cele mai importante programe ale Uniunii, inițiat și coordonat de Ion Caramitru.

Gala Premiilor Uniter se desfășoară anual, începând din 1991, acordând distincțiile Uniunii pentru fiecare an calendaristic încheiat.

Decernarea premiilor se face după principiul nominalizărilor stabilite de un juriu de selecție. Dintre aceste nominalizări, un alt juriu decide, în seara Galei, prin vot secret, câștigătorul fiecărui premiu.

[nggallery id=5570]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea