// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

George Ivașcu, la Gala Premiilor Uniter de la Alba Iulia: Funcția de ministru, mai responsabilă decât meseria de actor

Ministrul Culturii, George Ivașcu, a fost întrebat, luni, la Alba Iulia, de jurnaliști, la Gala Premiilor Uniter, dacă este mai grea meseria de ministru decât cea de actor, el precizând că ”este mai responsabilă”, subliniind că știe ce responsabilitate poartă pentru toată breasla.

George Ivașcu, care a precizat că a venit la Gala Premiilor Uniter în calitate de actor, a fost întrebat dacă este mai grea meseria de ministru decât cea de actor: ”Este mai responsabilă în sensul că, vă dați seama, acum știu ce responsabilitate am pentru breasla noastră”.

George Ivașcu a spus, la intrarea în pavilionul amenajat pentru Gala Premiilor Uniter, că îi face o deosebită plăcere să fie alături de ”valoarea românească”.

”Am foarte mari emoții pentru că a te întoarce în breaslă nu poate decât să te bucure și în același timp îți dă un sentiment de bine, de comuniune, de tot ceea ce înseamnă valoarea românească ce astăzi onorează cu prezența la Alba Iulia. Urez tuturor colegilor mei multă baftă, sunt convins că au performanțe absolut extraordinare”, a spus George Ivașcu.

Până la ora transmiterii acestei știri s-au acordat mai multe premii, între care Mariana Mihuț a primit premiul pentru actriță în rol principal, Zsolt Bogdan pentru actor în rol secundar, Codrin Boldea pentru debut, Ada Lupu pentru actriță în rol secundar, Steven van Groningen – premiul MECENA, Anton Tauf, premiul pentru întreaga activitate – actor și Ileana Stana-Ionescu, pentru întreaga activitate – actriță.

Gala Premiilor Uniter este unul dintre cele mai importante programe ale Uniunii, inițiat și coordonat de Ion Caramitru.

Gala Premiilor Uniter se desfășoară anual, începând din 1991, acordând distincțiile Uniunii pentru fiecare an calendaristic încheiat.

Decernarea premiilor se face după principiul nominalizărilor stabilite de un juriu de selecție. Dintre aceste nominalizări, un alt juriu decide, în seara Galei, prin vot secret, câștigătorul fiecărui premiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la George Ivașcu, la Gala Premiilor Uniter de la Alba Iulia: Funcția de ministru, mai responsabilă decât meseria de actor

 1. Gogu 07.05.2018 la 23:07

  “Domnule ministru, sper sa prindeti sase luni” Mircea Hava. Si ne mai miram ca ne taie astia bugetul pt centenar.

 2. Bibi 08.05.2018 la 1:21

  Hava iar o mancat ciuperci bolunde inainte de Gala..

 3. Don Costello 08.05.2018 la 9:02

  Gogule…
  Adevarul supără! !

 4. HH 08.05.2018 la 11:50

  HAVA S-A PURTAT IAR CA UN “MARLAN” ! NU SE POATE DEBARASA DE ACEST GEN DE COMPORTAMENT .