Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gelozie extremă la Sebeș: O femeie a distrus geamurile unui BMW și Audi, ale amantei fostului soț. Ce au hotărât magistrații

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Gelozie extremă la Sebeș: O femeie a distrus geamurile unui BMW și Audi, ale amantei fostului soț. Ce au hotărât magistrații

O femeie din Alba s-a ales cu amânarea aplicării pedepsei închisorii de 6 luni, după ce, pe fondul geloziei, a distrus geamurile unor autoturisme, aparținând amantei fostului soț.

În cursul anului 2019, inculpata a aflat că soțul său avea o relație extraconjugală cu persoana vătămată, aspect care a determinat-o să o contacteze telefonic pe aceasta din urmă şi să caute să o întâlnească pentru a discuta cu privire la această situație.

Ulterior, inculpata a constatat că persoana vătămată a început să vină periodic la un salon de manichiură situat pe strada 1 Mai, stradă pe care locuiește și inculpata, având convingerea că persoana vătămată a ales acest salon doar ca un gest de sfidare la adresa sa.

În seara zilei de 25.11.2020, persoana vătămată s-a deplasat cu autoturismul marca BMW la salonul de manichiură.

În momentul în care inculpata a trecut pe stradă pentru a ajunge la domiciliu a observat autoturismul și a luat hotărârea infracțională să-i spargă geamurile.

În acest sens inculpata s-a deplasat la domiciliu de unde a luat un obiect dur, o bucată de lemn, conform propriei declarații, și a revenit în fața imobilul la volanul autoturismul.

Așa cum rezultă din imaginile surprinse de camerele de supraveghere video montate pe imobil, în jurul orei 18:00, inculpata a coborât de la volan având în mână un obiect dur, s-a apropiat de autoturismul persoanei vătămate şi a lovit cu acel obiect în luneta autoturismului, aceasta spărgându-se.

După ce a spart geamul inculpata s-a urcat în autoturismul său şi a plecat de la faţa locului, persoana vătămată constatând distrugerile suferite de autoturism în momentul în care a părăsit salonul cu intenţia de a merge la domiciliu.

De asemenea, la data de 19.12.2022, în jurul orei 16:10, persoana vătămată s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi A5, și a plecat de la locul de muncă.

În momentul în care s-a apropiat de un imobil de pe strada 1 Mai, imobil în care locuieşte inculpata, aceasta a ieşit în stradă în faţa autoturismului condus de persoana vătămată.

Persoana vătămată a oprit autoturismul, context în care inculpata s-a apropiat de portiera stânga faţă a autoturismului şi a lovit-o de mai multe ori cu o piatră pe care o ţinea în mână, provocându-i mai multe zgârieturi.

Persoana vătămată s-a panicat şi a plecat în grabă de la faţa locului, oprind ulterior în staţia de autobuz de pe strada 1 Mai pentru a constata ce avarii suferise portiera.

Inculpata s-a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3 şi a plecat în urmărirea persoanei vătămate iar în momentul în care a ajuns la intersecţia străzilor Valea Frumoasei şi 1 Mai a observat autoturismul marca Audi oprit în staţia de autobuz.

Inculpata a pătruns pe strada 1 Mai pe sensul opus de mers şi a oprit paralel cu autoturismul persoanei vătămate.

În continuare, a deschis geamul portierei şi a lovit cu piatra parbrizul autoturismului marca Audi A5, geamul localizat în continuarea portierei stânga spate, pe care l-a spart, şi aripa stânga spate.

Hotărârea Judecătoriei Sebeș

„În baza art. 485 alin. (1) lit. a) Cod procedură penală, admite în totalitate acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș cu inculpata, cercetată sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de distrugere în concurs real, fapte prevăzute și pedepsite de art. 253 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, și în consecință:

În temeiul art. 39 alin. 1 lit. b) Cod penal, stabilește în sarcina inculpatei pedeapsa cea mai grea de 5 luni închisoare la care adaugă un spor de 1 lună închisoare (reprezentând 1/3 din pedeapsa de 3 luni închisoare), rezultând pedeapsa de 6 luni închisoare.

În baza art. 83 alin. (1) Cod penal, amână aplicarea pedepsei rezultante de 6 luni închisoare pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 Cod penal, de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se arată în hotărârea Judecătoriei Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea