Rămâi conectat

Actualitate

Fundaţia Kronospan lansează Campania „2 la sută pentru copiii noştri”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Fundaţia Kronospan a luat fiinţă pentru a prelua şi dezvolta programele de responsabilitate socială susţinute până în prezent de compania Kronospan. Obiectivul său este acela de a se implica în mod activ pentru a crea programe şi activităţi care sprijină dezvoltarea socială, economică şi culturală a comunităţilor locale în care îşi desfăşoară activitatea, ţinând seama de valorile care o definesc şi pe le promovează constant – respect, integritate, excelenţă. Acestea sunt raţiunile din care s-a născut şi Campania „2% pentru copiii noştri”. Codul Fiscal le oferă contribuabililor persoane fizice posibilitatea de a direcţiona 2% din impozitul pe venit către o entitate non profit (organizaţie neguvernamentală). În acest mod fiecare persoană poate hotărî ce se întâmplă cu o parte din banii pe care îi plăteşte statului.
Probabil că fiecare dintre noi ne-am gândit, măcar o dată, că statul nu administrează corect banii pe care ni-i percepe sub formă de impozit. De aceea este deosebit de important să profităm de posibilitatea pe care o avem, aceea de a decide ce se întâmplă cu 2% din impozitul pe venit. Chiar dacă nu pare mult, orice sprijin, oricât de mic, contează!
De fiecare dată când suntem abordaţi de o organizaţie pentru a direcţiona 2% din impozitul pe profit, ni se promite generic: „pentru o cauză nobilă”, „pentru animale” etc. Tocmai de aceea, Fundaţia Kronospan a decis să aibă o abordare diferită – vă spune exact ce se va întâmpla cu banii pe care îi va primi în urma organizării acestei campanii. Pentru desfăşurarea Campaniei „2% pentru copiii noştri”, s-au încheiat acorduri de colaborare atât cu Fundaţia Spitalul de Copii din Braşov, cât şi cu Spitalul Municipal Sebeş şi, la finalizarea campaniei, se vor direcţiona fondurile astfel obţinute către cele două instituţii. Fiecare persoană care va direcţiona 2% către Fundaţia Kronospan va contribui la achiziţionarea unui eco-cardiograf pentru Spitalul de copiii din Braşov şi a unui cardiograf pentru Spitalul de copii din Sebeş. Prin achiziţionarea acestor aparate, copiilor bolnavi li se va oferi o şansă în plus! Vor putea fi diagnosticaţi mai rapid, în acelaşi loc unde sunt trataţi, nu vor mai primi doar o trimitere la un alt spital, nu vor mai fi purtaţi pe drumuri, nu se va mai irosi timp preţios. Pe această cale, Fundaţia Kronospan invită toate persoanele care doresc să sprijine această cauză să completeze Formularul 230 în beneficiul Fundaţiei şi să îmbunătăţească astfel asistenţa medicală acordată copiilor din acest oraş. Formularul poate fi descărcat de pe site-ul www.kronospanfoundation.ro şi trebuie depus la Administraţia Financiară (personal sau prin poştă, cu confirmare de primire), până în 25 mai 2012. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024”: Evenimentul pune în prim-plan realizările directorilor din liceele, școlile și grădinițele publice din România. Înscrieri deschise până pe 10 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024”: Evenimentul pune în prim-plan realizările directorilor din liceele, școlile și grădinițele publice din România. Înscrieri deschise până pe 10 iulie Directorii unităților de învățământ publice din România se pot înscrie pentru Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024 online până pe 10 iulie 2024 (ora 23:59). Organizat de AVE (Asociația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea