FOTO: Strat de zăpadă consistent în stațiunile montane din județul Alba. Pârtiile de la Arieșeni și Șureanu, pregătite pentru împătimiții sporturilor de iarnă

Strat de zăpadă consistent în stațiunile montane din județul Alba. Pârtiile de la Arieșeni și Șureanu, pregătite pentru împătimiții sporturilor de iarnă

Iarna a început în forță anul acesta, iar primii fulgi de nea nu s-au lăsat prea așteptați, zăpada punând stăpânire pe regiunile montane din județul Alba încă din primele zile care marchează în calendar începutul sezonului de iarnă.

Încă de la 1 decembrie, a nins consistent la Arieșeni și în Munții Șureanu, iar zăpada proaspăt depusă a creat adevărate peisaje de basm. Vremea a continuat să se răcească, iar ninsorile au pus stăpânire pe zonele muntoase.

Stratul de zăpadă a devenit consistent pe pârtiile de la Arieșeni și Șureanu în această perioadă, astfel că se anunță un sezon propice pentru impătimiții sporturilor de iarnă. Vremea se încălzește ușor în următoarea perioadă, dar meteorologii au anunțat că după această încălzire, un val de frig o să pună stăpânire pe România.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...