Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Tineri din Blaj reținuți de polițiști după ce au bătut un bărbat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

agresori blaj001Trei tineri din Blaj au fost reținuți ieri pentru că au bătut un cetățean. Potrivit polițiștilor incidentul s-a produs miercuri dimineața, în jurul orei 4.00. Bărbatul agresat (în vârstă de 55 de ani, din municipiu, angajat ca lucrător la salubrizare) a sesizat, prin 112, că a fost atacat de cei trei, care se aflau sub influența alcoolului. Acesta a ajuns la spital cu o mână fracturată.

Echipajul de la Poliția Baj care a intervenit imediat după sesizare i-a depistat pe cei trei tineri (cu vârste de 19, 20 și 22 de ani) în apropiere de gara municipiului. După identificare s-a constatat că aceștia au antecedente penale pentru infracțiuni comise cu violență.

UPDATE IPJ Alba:În data de 21 august 2014, poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de M.R.S., de 19 ani, O.T.A., de 22 de ani şi S.N.M., de 20 de ani, toţi din municipiul Blaj, care sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii publice, fapte comise în dimineaţa zilei de 20.08.2014, pe o stradă din municipiul Blaj.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 04,40,  cei 3 tineri, fiind sub influenţa alcoolului, fără a avea un motiv anume, l-au agresat pe un bărbat în vârstă de 55 de ani, care este angajat al firmei de salubritate din Blaj şi care, în momentul comiterii agresiunii, era la serviciu.

Victima a suferit mai multe leziuni la nivelul feţei şi membrelor şi a primit îngrijiri medicale la spitalul din Blaj.

În cursul zilei de azi, 22.08.2014, cei 3 agresori vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO/VIDEO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=2203]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea