Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/VIDEO: Super concert rock Alternosfera la ArtCaffe, în spațiile Ryma din Cetatea Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Îndrăgita trupă rock din Republica Moldova “Alternosfera” a susținut ieri un super concert la Alba Iulia. Evenimentul muzical a fost găzduit de ArtCafee din spațiile RYMA, situate pe latura de nord a Cetății Alba Carolina.

Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia este ultima realizare a formatiei de rock, cu care moldovenii se află în turneu în cele mai importante orașe ale țării.

“Lansat de labelul Sphere Records, albumul Epizodia face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar Epizodia. Prima parte a acestui triptic – Virgula, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca Virgula reprezinta miezul tripticului, atunci Epizodia este intregul din irational. Cel de al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul Epizodia isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Datoria statului a EXPLODAT: În luna aprilie 2024 a depășit 52% din PIB

Unirea Ziarul

Publicat

în

Datoria statului a EXPLODAT: În luna aprilie 2024 a depășit 52% din PIB În această circumstanță, în care datoria depășește jumătate din valoarea PIB-ului, Guvernul trebuie să ia anumite măsuri. Datoria guvernamentală a crescut în aprilie 2024 până la 852,816 miliarde lei (52,1% din PIB), de la 845,098 miliarde de lei (51,6% din PIB) în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea