Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/VIDEO: Prima ediție a Concursului ”Prietenii necuvântători” la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 30 martie, Grădinița cu program prelungit ”Scufița Roșie” din Alba Iulia a găzduit prima ediție a concursului ”Prietenii necuvântători”, un concurs organizat pentru copiii de la toate grădinițele cu personalitate juridică din oraș.

Fiecare grădiniță are un concurs cu o anumită temă, iar alegerea Grădiniței ”Scufița Roșie” este motivată de fapt l că toată lumea iubește animalele. Mai ales copilașii îndrăgesc animalele. Foarte mulți dintre ei au animalele acasă, iar în grădinițe învață cum să le îngrijească și cum să se poarte cu ele.

Cei mai tineri învățăcei din oraș au trebuit să treacă prin trei probe. Prima probă a presupus recitarea unei poezii sau interpretarea unui cântecel având ca personaje animalele cunoscute de ei. O ghicitoare formulată despre un animal primit pe un jeton a reprezentat proba a doua. Concursul s-a terminat cu proba de pictură, în cadrul căreia copilașii au pictat din imaginație mediul de viață al unui animăluț preferat.

După parcurgerea probelor, juriul format din doamna inspector școlar de educație timpurie Aurora Vârtei, doamna inspector Alexandrina Filip, domnul doctor veterinar Cebuc Gheorghe din partea cabinetului veterinar partener al grădiniței și un reprezentant al părinților din grădiniță, a deliberat și a hotărât că toți participanții sunt câștigători.

Cu sprijinul părinților, la sfârșitul concursului toți prichindeii au primit premii și diplome de participare.

”Sperăm să fie un început bun și să continuăm în fiecare an acest concurs. Copiii se bucură, simt emoția unui concurs și am încercat să fie ceva frumos. Pe viitor ne dorim să avem mai mulți parteneri și sprijin tot mai mult”, au transmis organizatorii concursului.

Parteneri la eveniment au fost Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspecoratul Școlar, Cabinetul domnului doctor Moruțan Horea și Asociația Micul Prinț.

[nggallery id=3676]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea