Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Lucrările la Bazinul Olimpic stagnează – se așteaptă racordarea la rețeaua de încălzire

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Bazinul Olimpic din Alba Iulia nu poate fi dat în folosință mai repede de luna aprilie 2013. Aceasta este estimarea deputatului PNL Călin Potor care, înainte de plecarea la București a dorit să se convingă în ce stadiu se află lucrările de reabilitare.

Deși reprezentanții PNL Alba anunțau recent că lucrările vor fi reluate încă din această lună, urmând să fie finalizate la începutul anului viitor, realitatea din teren contrazice respectivele declarații. Astăzi, în jurul orei 12.00 în interiorul clădirii nu era nicio mișcare, echipele de muncitori nu erau la muncă și nici vreun reprezentant al constructorului nu a fost de găsit pentru a da detalii despre stadiul lucrărilor.

Despre ce se va întâmpla în continuare deputatul liberal a primit informații de la un muncitor întâlnit în holul de la intrare, care a explicat că lucrările nu pot fi continuate decât după racordarea încăperilor la sistemul de încălzire centralizat, însă nu a putut preciza când se va întâmpla acest lucru.

Iată concluziile deputatului liberal după vizita la obiectivul a cărui finalizare a fost una dintre promisiunile făcute în recenta campanie electorală:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Doru Gheaja, părintele cântecelor patriotice din România, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 83 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Doru Gheaja, părintele cântecelor patriotice din România, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 83 de ani Preotul Doru Gheaja, părintele cântecelor patriotice din România, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 83 de ani. Părintele Gheaja Doru s-a născut în 19 iulie 1941, localitatea Buzd, judeţul Sibiu, într-o familie de preoți. El a decis să îndeplinească dorința […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea