Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/VIDEO: La Muzeul Unirii din Alba Iulia, Nicu Alifantis a vorbit despre ”Gânduri, muzici și instrumente…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

expozitie Alifantis014Instrumente muzicale cu coarde, de suflat și de percuție, folosite de-a lungul anilor în concerte, afișe, discuri, costume de scenă și zeci de premii obținute de cunoscutul și îndrăgitul cantautor Nicu Alifantis, în patruzeci de ani de activitate pe scenele din țară și din străinătate, pot fi admirate de albaiulieni, până în data de 7 decembrie.

Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia a găzduit, miercuri, vernisajul expoziţiei “Nicu Alifantis. Printre gânduri, vorbe, muzici şi instrumente…”, organizată în cadrul Festivalului-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”.

Această expoziție, recitalul de mâine și ce va mai urma este, într-un fel, obolul pe care mi-l aduc acestui festival care mi s-a lipit destul de tare de suflet. Este realizat de niște oameni foarte frumoși, foarte dedicați la tot ce fac și pentru lucrul acesta eu îi respect foarte tare. Mă bucur, sunt onorat și le mulțumesc că de-a lungul timpului am fost una din piesele existente în acest festival”, a spus Nicu Alifantis.

El a făcut o scurtă prezentare a instrumentelor și celorlalte obiecte pe care le-a adus la expoziție și nu a uitat să le mulțumească organizatorilor, cu mult umor, pentru faptul că au decis ”să-l expună” într-un muzeu cât este în viață și nu mult mai târziu, așa cum se face de obicei:

[nggallery id=2623]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea