Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Flagrant ”ca în filme”, la Alba Iulia. Au oprit în benzinărie și s-au trezit înconjurați de polițiști – Trei suspecți de furturi din locuințe reținuți după ce au dat lovituri în Brașov și Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cursul nopţii trecute, trei bărbați bănuiți că ar fi comis spargeri de locuințe în Brașov și Cluj au fost depistați în municipiul Alba Iulia, în urma unui flagrant organizat de către polițiștii de investigații criminale din Ilfov. Acțiunea s-a desfășurat într-o benzinărie, unde suspecții au oprit să alimenteze mașina.

perchezitie petrom006Martorii spun că operațiunea a decurs ”ca în filme” – la scurt timp după ce au oprit mașina bărbații au fost înconjurați de polițiști, puși la pământ și încătușați iar autoturismul le-a fost percheziționat.

Potrivit IGPR, în fapt, în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 44 de ani, din municipiul București, ar fi pătruns în  imobile de pe raza județelor Ilfov (localitățile Măgurele, Popești-Leordeni și Otopeni), Brașov, Cluj și a municipiului București, de unde ar fi sustras bani, bijuterii și aparatură electronică.

În urma investigațiilor a reieșit faptul că, persoanele în cauză ar fi pătruns în blocuri, cu pretextul distribuirii de pliante, pentru a verifica dacă proprietarii se află în imobilele vizate, după care, pentru a pătrunde în acestea, ar fi escaladat și forțat ferestrele tip termopan.

În cursul nopţii trecute, 3 dintre cei 4 bărbați au fost depistați în municipiul Alba Iulia, în urma unui flagrant, organizat de către polițiștii de investigații criminale din Ilfov, la scurt timp după ce aceștia ar fi comis furturi din 3 locuințe din municipiile Brașov și Cluj.

În prezent, persoanele în cauză sunt audiate pentru stabilirea întregii activități infracționale, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează 4 percheziții în municipiul București, la o casă de amanet și  la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuință. (Z.U.)

[nggallery id=1498]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea