Ziarul Unirea

FOTO/VIDEO: Alexandru Pereș, Clement Negruț, Dan Coriolan Simedru și Călin Potor au primit certificatele de parlamentari

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Biroul Electoral Județean a înmânat în această dimineață, în cadru festiv, ultimele patru certificate care atestă calitatea de parlamentar a aleșilor din Alba, în urma finalizării rezultatelor alegerilor parlamentare desfășurate în 9 decembrie.

Senatorul Alexandru Pereș și deputații Clement Negruț, Dan Simedru și Călin Potor au primit actul oficial de la preșesintele BEJ, judecător Lucia Pascariu-Pag care le-a urat succes în noul mandat și le-a cerut să nu-și dezamăgească alegătorii care, contrar rezultatelor unor sondaje, prin prezența la vot au dovedit că au, totuși, încredere în Parlament.

ELIT

Prezent la eveniment subprefectul Cornel Murg i-a felicitat pe cei patru politicieni și și-a exprimat speranța că alegerea lor va fi de bun augur pentru cetățenii județului: ”Sper să aveți în preocupările zilnice ceea ce dumneavoastră ați promis, adică binele județului și cetățenilor noștri”.

”Vreau să fiu optimist și să spun că într-adevăr există multe lucruri de care trebuie să ne dispensăm și să ne aplecăm pe proiectarea legislației pe o idee europeană”, a spus în discursul său senatorul PDL Alexandru Pereș subliniind faptul că deși în campania electorală se fac multe promisiuni populiste, alegătorii trebuie să știe că misiunea parlamentarilor este să se ocupe de legislație și nu de administrarea județului. ”Sperăm ca efortul nostru comun să aducă plus-valoare județului. Și prin legislativ și prin acțiunea noastră politică să contribuim la dezvoltarea județului și legislației românești”, a mai spus parlamentarul democrat-liberal:

”Încrederea oamenilor în politicieni trebuie să fie mult mai mare și acest lucru stă în puterea noastră. Dacă vom reuși să facem în așa fel încât încrederea oamenilor să fie crescută, prin comportamentul nostru, prin modul în care ne vom duce la îndeplinire angajamentele pe care le-am avut în campania electorală, prin mai mult bun-simț în politică, prin mai puține minciuni și exagerări, mai puțin populism, atunci sunt convins că va crește încrederea în mod real, în politicieni”, a spus deputatul  PNL Dan Coriolan Simedru:

”Vreau să-i asigur pe toți cei care m-au votat, dar și pe cei care nu m-au votat, să-mi asigur colegii de partid dar și adversarii politici, atât prietenii cât și dușmanii, că nu o să-i dezamăgesc”, a declarat deputatul PNL Călin Potor:

Deputatul PDL Clement Negruț a mulțumit reprezentanților instituțiilor implicate pentru felul în care au coordonat alegerile parlamentare și i-a asigurat pe alegători că îi va reprezenta în Parlament cu cinste și onestitate:

Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel a declarat că are încredere în șase dintre parlamentarii aleși în județul Alba, cu care, de-a lungul timpului, a avut o colaborare în cadrul instituției pe care o conduce și i-a rugat ca atunci când va fi vorba despre interesele județului să renunțe la culoarea politică în momentul în care vor vota în Parlament:

În legislatura 2012 – 2016 reprezentanții cetățenilor din Alba în Parlamentul României sunt: senatorul Teodor Atanasiu (PNL) – Colegiul nr.1 (Alba Iulia – Apuseni – Cugir), senatorul Alexandru Pereș (PDL) – Colegiul nr.2 (Sebeș – Blaj – Aiud – Ocna Mureș), deputatul Călin Potor (PNL) – Colegiul nr.1 (Alba Iulia), Deputatul Clement Negruț (PDL) – Colegiul nr.2 (Sebeș – Blaj), deputatul Dan Coriolan Simedru (PNL) – Colegiul nr.3 (Cugir – Zlatna), deputatul Cornel Comșa (PP-DD) – Colegiul nr.4 (Aiud – Ocna Mureș) și deputatul Ioan Dîrzu (PSD) – Colegiul nr.5 (Apuseni – Teiuș). Aceștia vor pleca la București pentru a fi prezenți la prima ședință a noului legislativ, ce se va desfășura miercuri, 19 decembrie.

 

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

* 17 decembrie 2012 at 16:49

Si care este stirea?

ANI 17 decembrie 2012 at 20:58

Cinste d-lor Potor si Simedru pentru ca ei au cistigat intradevar colegiile iar in ce priveste mandatele obtinute din resturi ma intreb pe cine reprezinta acesti indivizi(Peres si Negrut) in parlament.

* 18 decembrie 2012 at 6:25

Stimata ANI, ii reprezinta pe ceilalti ca nu suntem toti la fel. Este unul, de la PRO DEMOCRATIA, Parvulescu il cheama si iti explica el ca nu Basescu si PDL au inventat formula cu redistribuirea ci chiar PSD si PNL in 2008. Democratia inseamna totusi altceva decat partid unic.

"misiunea parlamentarilor este să se ocupe de legislație" 18 decembrie 2012 at 6:38

1 Dumnezeu stă în adunarea lui Dumnezeu; El judecă în mijlocul dumnezeilor.

2 – „Până când veţi judeca strâmb şi veţi căuta la faţa celor răi?
3 Faceţi dreptate celui slab şi orfanului, daţi dreptate nenorocitului şi săracului,
4 scăpaţi pe cel nevoiaş şi lipsit, izbăviţi-i din mâna celor răi.”

Ps. 82

Vlad 18 decembrie 2012 at 8:36

Pacat de Radu Coclici care a castigat detasat colegiul. El merita sa fie deputat !

raul 18 decembrie 2012 at 10:42

Doamnele loctiitor si judecator de la BEJ Alba apar numai cind sunt prezenti si cei de la PDL altfel nu isi permit. Asa au fost indicatiile ??

Comentariile sunt oprite