Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: 4 persoane cercetate pentru înșelăciuni prin metoda ”Accidentul”, aduse la audieri la IPJ Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Patru dintre bărbații suspecți că ar fi înșelat mai multe persoane din Alba, folosind metoda ”Accidentul”, au fost aduse în această seară pentru audieri la sediul IPJ Alba. Potrivit polițiștilor învinuiții, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani, sunt din Brăila și Galați iar unul dintre aceștia este încarcerat în Penitenciarul Galați.

Identificarea învinuiţilor a fost făcută de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia cu sprijinul Serviciilor de Operaţiuni Speciale Alba şi Galaţi, în urma perchezițiilor efectuate în această dimineață, în vederea documentării activității ifracționale a celor implicați.

Cu ocazia percheziţiilor au fost găsite 12 telefoane mobile şi 14 cartele de telefon mobil, despre care există suspiciunea că au fost folosite în activitatea infracţională.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că cei 4 învinuiţi au pretins păgubiţilor, prin telefon, diverse sume de bani,sub pretextul că sunt avocaţii unei rude apropiate a victimelor, care a comis un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, condiţionând reprezentarea în faţa autorităţilor de depunerea unei sume de bani într-un cont, prin intermediul unui serviciu de transfer rapid.

Prejudiciul reclamat prin aceste fapte este de 19.500 de lei.

Vedeți aici unul dintre cazurile de înșelăciune din Alba Iulia, povestit chiar de victima: ATENŢIE la ţepele prin telefon! Apelul “cu accidentul de maşină” face victime şi în Alba Iulia

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Renovarea energetică a clădirilor publice din Municipiul Alba Iulia – Serviciul Poliția Locală”. Valoarea totală estimată a investiției este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea