Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO:Teren de sport modern, în valoare de 6 miliarde, inaugurat la Şcoala „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia.Panglica, tăiată de primarul Mircea Hava

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inaugurare teren de sport Scoala Ion Agarbiceanu033Elevii Şcolii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia se pot bucura în sfârşit de un teren de sport modern, amenajat în curtea şcolii. Terenul pe care îşi vor desfăşura orele de educaţie fizică are o suprafaţă de joc cu gazon sintetic de 924 de metri pătraţi şi nocturnă. Investiţia se ridică la suma de aproximativ 6 miliarde de lei vechi şi a fost suportată de Primăria municipiului Alba Iulia. Inaugurarea acestuia s-a făcut marţi, 18 martie 2014, printr-o slujbă de sfinţire, o rugăciune, un dans al majoretelor şi un meci amical al elevilor de clasa a- VIII-a.

La eveniment au participat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, viceprimarul Paul Voicu, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, Inaugurare teren de sport Scoala Ion Agarbiceanu039vicepreşedinţii CJ Florin Roman şi Alin Cucui, consilierii locali Daniel Pleşa şi Rareş Buglea, inspectorii şcolari Iuliana Şarlea şi Codruţa Londroman, preotul Ignat Călin, cadre didactice precum şi elevi.

„Mă bucur că îl aveţi. Să-l folosiţi aşa cum ştiţi voi şi să vă bucuraţi de el, pentru că sunt sigur că îl meritaţi. Îl meritaţi de mai mult timp, însă, vedeţi voi, lucrurile nu se pot face întotdeauna atunci când vrei, ci lucrurile se fac de foarte multe ori, şi cred că ştiţi asta de acasă cu toate că sunteţi mai mici, lucrurile se fac atunci când se pot face”, le-a spus primarul Mircea Hava, micuţilor.

Hava le-a promis elevilor că vorbeşte cu profesorii ca ei să poată juca şi la sfârşitul orelor pe terenul de sport. Însă cu o condiţie: să fie organizaţi de către profesori.

„Dacă voi vă organizaţi sau profesorii vă organizează, puteţi să veniţi să jucaţi şi după-masa, însă să ţineţi minte, aşa alandala, nu. Vă organizaţi, şi atunci puteţi Inaugurare teren de sport Scoala Ion Agarbiceanu043să veniţi să jucaţi aici. Nu ştiu dacă vă lasă şi pe nocturnă, dar până se înserează  puteţi juca”, a precizat primarul, urându-le elevilor mult succes la şcoală.

După slujba de sfinţire şi rugăciunea rostită de preotul Călin Ignat, tăierea panglicii inaugurale, făcută de directoarea şcolii şi primarul Mircea Hava şi un dans al micuţelor majorete, elevii fotbalişti de clasa a VIII-a au pătruns fericiţi pe teren, pentru un meci amical.

Vedeţi mai jos imagini de la inaugurarea terenului de sport:

[nggallery id=1305]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea