Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ŞTIREA TA: Maşina poliţiei parcată pe loc destinat persoanelor cu handicap, în faţa la Prefectura Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

paracare neregulamentara03Un cititor al ziaruluiunirea.ro, care a trecut astăzi prin faţa Instituţiei Prefectului Alba a zărit „un gest incredibil şi impardonabil”, o maşină a poliţiei parcată pe un loc destinat persoanelor cu handicap. Acesta a sesizat contravenţia şi ne-a trimis un scurt text însoţit de fotografii la secţiunea „Ştirea Ta”, fiind foarte revoltat pentru că „nici cei sunt responsabili cu sancţionarea persoanelor care încalcă legea nu o respectă”.

„În ce ţară trăim? Oameni buni, în ce ţară trăim? Cât de tare s-a grăbit domnul poliţist de nu a avut răbdare să caute un loc de parcare. Este un gest incredibil şi impardonabil pentru că a staţionat ore în şir pe acel loc. Grijă mare, domnule poliţai şi atenţie la celebra zicală „Dacă-mi iei locul, ia-mi şi handicapul””, ne-a scris cititorul revoltat.

Pentru a vedea la cât stă ceasul am comunicat cele întâmplare reprezentanţilor IPJ Alba care, după primele cercetări ne-au transmis că „maşina aparţine poliţiei Sibiu şi vom face verificările necesare pentru identificarea conducătorului auto şi sancţionarea acestuia conform legii”.

[nggallery id=1059]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

MIERCURI: Mai multe străzi din centrul municipiului Alba Iulia rămân FĂRĂ apă potabilă. Lucrări de cuplare a rețelei pe strada Mihail Kogălniceanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

MIERCURI: Mai multe străzi din centrul municipiului Alba Iulia rămân FĂRĂ apă potabilă. Lucrări de cuplare a rețelei pe strada Mihail Kogălniceanu SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că în data de 03.07.2024, începând cu ora 20:00, se vor efectua lucrări de cuplare a rețelei de apă potabilă pe strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea