Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Fotografie ”de colecție” – Bogdan Medrea și Ovidiu Jidveian costumați în vizitatori ai Roșiei Montane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aflați în ”suita” care l-a însoțit pe Valeriu Zgonea în deplasarea la Roșia Montană, PSD-iști Bogdan Medrea și Ovidiu Jidveian nu au rezistat tentației de a se imortaliza în costumele de vizitatori ai minei Cătălina-Monulești.

Cu ”cașchetele” pe frunte cei doi au profitat de un moment de neatenție al șefului Ioan Dîrzu (ocupat să-l secondeze pe Zgonea la declarațiile pentru presă) și au stat frumos ”la poza” pe care – cum altfel!? – au postat-o pe Facebook astfel încât să vadă tot poporul că și-au îndeplinit sarcina de partid.

Nu comentăm dacă este o decizie bună, chiar dacă din informațiile pe care le avem rezultă că în zonă începe să nu mai fie la modă costumația de miner. Le reamintim doar tinerilor social-democrați că în Apuseni vântul e schimbător iar costumul respectiv nu îi apără de… stropi. Astfel, dacă sunt pregătiți să intre ”în șut” n-ar strica să fie atenți: șutul ar putea veni din partea electoratului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea