Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Ziua Rozelor 2022: Număr record de participanți la festivalul de la Ciumbrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Ziua Rozelor 2022: Număr record de participanți la festivalul de la Ciumbrud

Ediția cu numărul XIX a festivalului Ziua Rozelor, care a avut loc sâmbătă, 2 iulie, la Ciumbrud, a strâns un număr record de participanți, potrivit autorităților locale din Aiud.

„Echipajele de poliție și jandarmi care au asigurat buna desfășurare a evenimentului ne-au comunicat faptul că ediția din acest an a strâns un număr record de participanți.

Începând din 2016, Primăria și Consiliul Local Aiud s-au implicat activ în organizarea evenimentului, contribuind financiar și devenind parteneri cu inițiatorii evenimentului – Asociația „Amicii Rozelor” și Consiliul Județean Alba. Ne bucurăm că avem oportunitatea să investim în acest produs cultural, turistic, autohton și unic prin natura sa.

Partenerii acestui eveniment atât de iubit și apreciat sunt: Primăria și Consiliul Local Aiud, Consiliul Județean Alba, Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Liceul Tehnologic-Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud, Grupurile de Acțiune Locală Valea Ampoiului – Valea Mureșului, GAL pe Mureș și pe Târnave, GAL Țara Secașelor Alba – Sibiu și GAL Munții Metaliferi, Trascău și Muntele Mare.

Alături de parteneri, suntem conștienți de valoarea Zilei Rozelor și vom continua să creștem evenimentul. Ne vedem în 2023, la ediția aniversară, atunci când evenimentul va împlini 20 de ani!”, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: 1 MAI. Cum se sărbătorea Ziua Muncii pe vremea lui Ceauşescu: manifestaţii grandioase cu mii de muncitori şi ţărani. Ce se mai păstrează în ziua de azi

Alexandra Mates

Publicat

în

VIDEO: 1 MAI. Cum se sărbătorea Ziua Muncii pe vremea lui Ceauşescu: manifestaţii grandioase cu mii de muncitori şi ţărani. Ce se mai păstrează în ziua de azi Dacă în zilele noastre 1 Mai înseamnă doar o zi liberă în calendar, şi mai nou chiar o minivacanţă, în care probabil deja mulţi dintre români au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea