Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | Ziua internațională a persoanelor vârstnice, celebrată la Cugir: Clipe de bucurie pentru seniorii din comunitate la Așezământul Social „Sfântul Ierarh Nectarie” 

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Ziua internațională a persoanelor vârstnice, celebrată la Cugir: Clipe de bucurie pentru seniorii din comunitate la Așezământul Social „Sfântul Ierarh Nectarie”

În data de 1 octombrie 2024, la sediul Așezământului Social „Sfântul Ierarh Nectarie” din orașul Cugir, protopopiatul Sebeș, beneficiarii Serviciului social de îngrijire la domiciliu pentru persoane adulte cu dizabilități au sărbătorit Ziua internațională a persoanelor vârstnice.

Citește și: 2-4 octombrie 2024 | Caravana de Sănătate pentru Seniori la Sebeș: Consultații medicale gratuite pentru vârstnicii din comunitate. Locații și program

Începând cu ora 17:00, la sediul așezământului, aceștia au fost primiți cu mare căldură, participând la activitățile organizate cu prilejul acestei zile. Au avut parte de o masă festivă pe cinste, au socializat, au ascultat muzică și s-au bucurat nespus de acest eveniment.

La sfârșitul evenimentului, beneficiarii prezenți au primit în dar un tort gustos, câte un coș cu fructe și câte o iconiță. Ne bucurăm nespus de mult pentru că în cadrul acestui eveniment am putut aduce bucurie pe chipurile acestor persoane minunate de care zilnic ne îngrijim. Rugăm pe Milostivul Dumnezeu să dăruiască tuturor vârstnicilor bătrâneți binecuvântate și multă sănătate. În același timp, aducem mulțumire tuturor oamenilor de bine care ne ajută în desfășurarea serviciilor sociale.

Așezământul social „Sfântul Ierarh Nectarie” din Cugir a fost înființat în anul 2022, în cadrul Parohiei Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului” Cugir V, în parteneriat cu DGASPC Alba, Consiliul Județean Alba, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia și Primăria orașului Cugir. Așezământul social oferă îngrijire la domiciliu zilnic unui număr de 10 beneficiari de pe raza orașului Cugir, proiectul așezământului fiind „Îngrijirea la domiciliu a persoanelor adulte cu dizabilități”, transmit reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 36 de ani, din Blaj, REȚINUT de polițiști pentru furt: A pătruns, fără drept, într-o locuință și a sustras un telefon mobil

Bera Larisa

Publicat

în

Bărbat de 36 de ani, din Blaj, REȚINUT de polițiști pentru furt: A pătruns, fără drept, într-o locuință și a sustras un telefon mobil Un bărbat de 36 de ani, din Blaj, a fost reținut de polițiști după ce a pătruns, fără drept, într-o locuință din municipiu de unde a sustras un telefon mobil, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea