Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Ziua Internațională a Bărbatului, sărbătorită prin activități educative la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia, alături de tătici și bunici!

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Internațională a Bărbatului, sărbătorită prin activități educative la Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia, alături de tătici și bunici!

Ziua Internațională a Bărbatului, celebrată anual în 19 noiembrie, a fost sărbătorită și la Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” din Alba Iulia, de către preșcolarii grupei mari, grupa Albinuțelor, prin activități educative, în prezența tăticilor și bunicilor.

În contextul în care, în acest an, 19 noiembrie este sâmbăta, evenimentul a fost celebrat anticipat, joi, 17 noiembrie. Activitățile s-au desfășurat sub coordonarea doamnelor educatoare Aurica Bărbat și Adriana Porca.

La grupa mare – grupa Albinuțelor s-a încheiat, recent, proiectul ”Familia”. Astfel, în prim-planul activităților a fost familia. Copiii, împreună cu tăticii, au desenat familia lor, au colorat locuința, iar la final, au asamblat ”Casa familiei Extinse!”, formată din copii, părinți și bunici. (hârtia pe care au primit-o avea forma/conturul unei case).

În tot acest timp, doamnele educatoare Aurica Bărbat și Adriana Porca au vorbit cu preșcolarii despre valorile familiei, importanța fiecărui membru și cât de necesar este pentru copii să asculte de părinți.

În cadrul activității, spre bucuria părinților, copiii au efectuat diferite jocuri și au oferit felicitări părinților. De asemenea, preșcolarii au cântat bărbaților prezenți (părinți și bunici) la mulți ani, au rostit poezii tematice și au interpretat cântece frumoase.

Ziua Internațională a Bărbatului este recunoscută de către UNESCO, fiind sărbătorită în peste 60 de țări, între care și România. Evenimentul desfășurat la Grădinița cu Program Prelungit ”Scufița Roșie” din Alba Iulia a avut scopul de a promova familia, de a crea în cadrul grădiniței o conexiune între tată și fiu/fiică, iar cei mici să își amintească, cu mare drag, de acest frumos eveniment.

Copiii s-au bucurat că au avut ocazia să deruleze activități educative, la grădiniță, alături de tătici și bunici, fiind nerăbdători să povestească, acasă, mămicilor, ce zi interesantă au avut la grădiniță. O altfel de zi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea