FOTO| Ziua FAMILIEI, mica lume născută din iubire, sărbătorită de preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia

15 mai, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIE, mica lume năcută din iubire, a fost marcată în cadrul grădiniței de acasă de către preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia prin activități ingenioase, creative – care au avut ca produse lucrări originale și frumoase precum: desene, picturi, colaje, confecții din diverse materiale.

Ziua internaţională a familiei este sărbătorită, anual, la 15 mai și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

ELIT

Anul acesta nu putem marca această zi așa cum obișnuiam, dar stând acasă și apelând la ajutorul părinților, copilașii au aflat informaţii despre rolul și importanței familiei în dezvoltarea armonioasă a sa, celebrarea bucuriei de a fi împreună și de a se avea unii pe alții, promovarea valorilor familiei – egalitatea, dragostea, respectul și au realizat împreună diferite lucrări aratându-si dragostea față de familie.

Felicitări tuturor familiilor cu această minunată sărbătoare și mulțumim că susțineți activitățile copilașilor pentru a depăși cu ușurință această perioadă!

Mihail David - 2020

„A avea un loc în care să te duci este ceea ce numim ACASĂ. A avea pe cineva să iubești este ceea ce numim FAMILIE. A le avea pe amândouă este ceea ce numim o BINECUVÂNTARE.” – Donna Hedges

Director,
prof. Aurora Vârtei
Responsabil promovare imagine,
prof. înv. preșc. Alina Nicoleta Nicola, prof. înv. preșc. Jitaru Ioana Anca

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...