FOTO | Ziua Educatorului sărbătorită la Aiud, într-o atmosferă festivă și cu recunoștință: „Modelează viitorul”
Ziua Educatorului sărbătorită la Aiud, într-o atmosferă festivă și cu recunoștință: „Modelează viitorul”
Începând cu anul 1994, UNESCO a stabilit ca data de 5 octombrie a fiecărui an să fie sărbătoarea dedicată celor ce educă și a actului educațional.
Citește și: Metoda de învățare „Montessori”, aplicată de o educatoare din Apuseni. Ea este primul educator din România distins cu premiul Merito, în 2018
Sărbătoarea din acest an subliniază necesitatea de a valorifica cunoștințele, vocea și participarea cadrelor didactice în procesele decizionale din domeniul educației.
La Aiud, într-o atmosferă festivă și cu recunoștință, am sărbătorit cadrele didactice care modelează viitorul comunității noastre.
Într-o lume în continuă schimbare, rolul educatorilor rămâne esențial, iar munca lor, dăruirea și profesionalismul merită toate aprecierile noastre.
Fie că sunt profesori, învățători sau educatori, toți reprezintă adevărații arhitecți ai lumii.
Prin munca lor, ei influențează și formează viitorul, nu doar prin cunoștințele transmise, ci și prin exemplul și dedicarea lor. Misiunea lor se extinde dincolo de predare, transformându-se în adevărați ghizi și surse de inspirație pentru fiecare copil.
Ne exprimăm recunoștința pentru contribuția valoroasă pe care aceștia o aduc educației copiilor noștri, subliniind încă o dată respectul și susținerea de care aceștia se bucură din partea comunității.
Evenimentul, aflat la a opta ediție, a fost un prilej de celebrare și mulțumire pentru implicarea continuă a dascălilor în viața fiecărui copil din Aiud.
La mulți ani tuturor educatorilor din Aiud și din întreaga lume! Munca voastră este de neprețuit, iar influența pe care o aveți asupra elevilor va rămâne o amprentă pe destinul fiecăruia.
Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți! Transmite Primăria Municipiului Aiud.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
Marți, 26 noiembrie 2024: „Laboratorul de C′ArteTeatru”, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Importanța expresivității corporale”, tema întâlnirii
Marți, 26 noiembrie 2024: „Laboratorul de C′ArteTeatru”, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Importanța expresivității corporale”, tema întâlnirii Marți, 26 noiembrie 2024, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc o nouă întâlnire a Laboratorului de C`ArteTeatru, coordonat de actrița Cătălina Mihăilă, lector universitar doctor la Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, și bibliotecara Liudmila […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum o zi
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 4 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum o zi
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii
-
Ştirea zileiacum o zi
21 noiembrie: Zece ani de la tragedia aviatică de la Mălâncrav. Ziua când Alba Iulia a pierdut un tânăr pilot căpitan