FOTO: Ziua Copilului, sărbătorită la Cugir. Peste 700 de participanți s-au bucurat de manifestările organizate de Primărie, Consiliul Local și Casa de Cultură

Peste 700 de participanți, mai tineri sau mai puțin tineri,  s-au bucurat de manifestările dedicate ,,Zilei Internaționale a Copilului”, organizate de Primărie, Consiliul Local și Casa de Cultură din Cugir. A fost un prilej pentru aceștia să aleagă din paleta mare de activități derulate pe parcursul a aproape 12 ore, competițiile sportive de karate, box, fotbal, karturi, handball, concursuri de biciclete, de role, triciclete,  desene  pe asfalt, dar și concerte în aer liber sau târgurile organizate de voluntarii din Cugir, dedicate strângerii de fonduri pentru o cauză umanitară.

Încă de dimineață, copii, părinți și bunici, au inundat bulevardul Alexandru Sahia și Arena Cugir pentru a se bucura de activitățile desfășurate în aceste locuri într-o frumoasă zi de sărbătoare. Terasele, cofetăriile au fost pline de copii, unde aceștia s-au răsfățat cu prăjituri, sucuri sau înghețată.
Seara s-a încheiat cu un spectaccol susținut de trupa locală ” The Beat ” și cu o prezentare a Clubului de Dans Sportiv ,,Pro Dance 2007” Cugir. Pe parcursul zilei, grupa de jandarmi din Cugir( care alături de Poliția locală a asigurat ordinea desfășurării manifestărilor), a desfășurat și acțiuni pentru prevenirea delicvenței juvenile, tema demersului fiind intitulată generic: ,,Împreună pentru siguranță”.

  (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...