FOTO: Ziua Copilului ”la puterea a patra”, pentru prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud: jocuri, expoziții și multă distracție

Paul Voicu - Primar 2020

gradinita aiud01Patru zile pline de surprize și distracție. De asta au avut parte prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud, săptămâna aceasta. Este vorba despre activități organizate cu prilejiul Zilei Copilului, de educatoarele lor, cărora li s-au alăturat anul acesta parteneri și sponsori. Organizatorii au dorit să dăruiască copiilor, nu doar o singură zi aniversară, ci mai multe, pe parcursul unei săptămâni.

Manifestările dedicate Zilei Copilului au debutat vineri, 29 mai, cu expoziţia de colaje „Atenţie! Circul şi eu!”, organizată în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu  Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. Copiii câștigători au primit diplome, medalii sau cupe și toți participanții au primit cărți de colorat.

ELIT

Marți, 2 iunie, a avut loc vernisajul expoziției – concurs  județean ”Jocul în culorile prieteniei”, proiect inițiat de cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud și Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. La această activitate au răspuns invitației un număr de 29 de grădinițe reprezentate de 148 copii.

gradinita aiud02Miercuri, 3 iunie, copiii au avut o zi plină de surprize și distracție: face – painting, baloane colorate, dansuri și cântece, concursuri sportive, toate în prezența și antrenul clovnului invitat la petrecere. La final, toți copiii au primit dulciuri din partea Farmaciei ”Speranța”.

Mihail David - 2020

Cum preșcolarii nu pot petrece fără prietenii lor școlari, joi au fost gazdele elevilor de la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea” cu care au avut plăcerea de a se întrece la desene pe asfalt și au organizat împreună jocuri distractive.

„Am dorit să le oferim copiilor noștri nu  o zi de 1 Iunie, zi în care nu am avut cursuri, ci mai multe zile  în care râsul lor zglobiu să umple văzduhul, în care asfaltul rece și gri să capete viață și culoare, zile în care să le mulțumim că există, că fac lumea mai bună și că, fără ca măcar să își dea seama, ne fac viața minunată”, a declarat Luminiţa Daniela Josan, directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud. (C.M.)

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...