Rămâi conectat

Curier Județean

(FOTO) Zilele Oraşului Câmpeni: Antinia Simion, câştigătoarea Marelui Premiu al concursului de muzică uşoară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele Orasului Campeni 208Zilele Oraşului Câmpeni au debutat în cea de-a doua seară cu un concurs de interpretare de muzică uşoară pentru copii, organizat ca şi în ediţiile anterioare cu scopul descoperirii tinerelor talente. La această ediţie s-au înscris 5 concurenţi din judeţul nostru, cu vârste cuprinse între 11 şi 18 ani, fiecare interpretând la alegere câte două piese din muzica românească şi internaţională.

 Până la aflarea rezultatelor, organizatorii au pregătit şi alte reprezentaţii pe scenă mărind emoţiile concurenţilor şi ale spectatorilor. Acestea au cuprins un program al majoretelor de la Zilele Orasului Campeni 201Grupul Şcolar H.C.C. Abrud, o demonstraţie de karate susţinută de Clubul Sportiv Gemina – filialele din Munţii Apuseni şi o prezentare de carte a lui Teofil Haneş, poet din Poiana Vadului care şi la această ediţie a sărbătorii a lansat un volum de poezie. A mai cântat MC Jamaica din Câmpeni, iar Izabela Sicoe şi Codruţa Tomuş, câştigătoarele ultimelor două ediţii ale acestui concurs de interpretare, au susţinut de asemenea recitaluri pentru spectatorii prezenţi.

Concursul s-a încheiat cu premierea tuturor concurenţilor, iar Zilele Orasului Campeni 204Marele Premiu a fost înmânat Antiniei Simion, o tânără de doar 15 ani din Alba Iulia, una dintre cele mai talentate tinere din judeţ, câştigătoare a numeroase concursuri de interpretare din ţara noastră.

Încet-încet, piaţa din centrul oraşului s-a umplut pe înserate, participanţii din toată zona fiind atraşi de spectacolele de pe scenă, locurile de distracţie pentru copii şi mâncărurile îmbietoare de la tarabe. Una dintre bunătăţile nai deosebite a fost un purcel de lapte, rumenit şi pregătit deasupra jarului cu multă răbdare de un comerciant local pentru cei pofticioşi.

Alt moment mult aşteptat din programul serii a fost recitalul de muzică populară susţinut de Florica Bradu, apreciata cântăreaţă de muzică populară din Bihor, care a primit îndelungi aplauze de la mulţimea de spectatori dornici să o urmărească. Ea a fost urmată de concertul de muzică etno a formaţiei Autentic, seara încheindu-se cu o discotecă în aer liber care a ţinut până după miezul nopţii.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea